Риба для гриля
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - смачний, витончений і простий рецепт приготування риби для гриля. Впевнена, ви будете в захваті від цієї страви! розповім, як приготувати рибу для гриля прямо зараз!
Розповім вам сьогодні, як приготувати рибу для гриля. Відмінний варіант для тих, хто на природу виїжджати обожнює так само, як і я. Звичайно, на пікніку найменше хочеться довго стояти біля вогню - і цей рецепт припаде саме до речі! Мінімальна кількість витрачених зусиль і часу - і максимальний результат, смачна і соковита риба!
- Морський окунь - 4 штуки (приблизно по 400 грам кожен)
- Часник - 2 штуки(2 середні головки)
- Лимон - 1 штука
- Масло оливкове - 0.5 склянки
- Спеції - 1 За смаком
- Зелень - 1 пучок
1. Рибу миємо, чистимо від усього зайвого і промиємо. Потім просушимо і фаршируємо шматочками часнику і лимона, а також зеленню.
2. Далі ми змішаємо масло зі спеціями, і поливаємо тепер рибу в процесі запікання з усіх боків. Спочатку Побризкайте цією сумішшю з одного боку, і підсмажити на грилі…
3. А потім перевернемо і поливаємо маслом вже з другої сторони, і теж запікаємо до рум'яної.
4. От і все! Приємного вам апетиту!