Рецепт Риба для гриля фото

Риба для гриля
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морський окунь
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

До вашої уваги - смачний, витончений і простий рецепт приготування риби для гриля. Впевнена, ви будете в захваті від цієї страви! розповім, як приготувати рибу для гриля прямо зараз!

Опис приготування:

Розповім вам сьогодні, як приготувати рибу для гриля. Відмінний варіант для тих, хто на природу виїжджати обожнює так само, як і я. Звичайно, на пікніку найменше хочеться довго стояти біля вогню - і цей рецепт припаде саме до речі! Мінімальна кількість витрачених зусиль і часу - і максимальний результат, смачна і соковита риба!

  • Морський окунь - 4 штуки (приблизно по 400 грам кожен)
  • Часник - 2 штуки(2 середні головки)
  • Лимон - 1 штука
  • Масло оливкове - 0.5 склянки
  • Спеції - 1 За смаком
  • Зелень - 1 пучок
риба для гриля - фото крок 1
1. Рибу миємо, чистимо від усього зайвого і промиємо. Потім просушимо і фаршируємо шматочками часнику і лимона, а також зеленню.
риба для гриля - фото крок 2
2. Далі ми змішаємо масло зі спеціями, і поливаємо тепер рибу в процесі запікання з усіх боків. Спочатку Побризкайте цією сумішшю з одного боку, і підсмажити на грилі…
риба для гриля - фото крок 3
3. А потім перевернемо і поливаємо маслом вже з другої сторони, і теж запікаємо до рум'яної.
риба для гриля - фото крок 4
4. От і все! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти