Рецепт Риба для шашлику фото

Риба для шашлику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Лосось, Риба та морепродукти, Фрукти
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Страви на шпажках, Шашлик

Тим, хто ще не пробував рибний шашлик, можу сказати, що це неймовірно смачно, і, до того ж, корисно і ситно. Обов'язково зробіть такий. Скористайтеся рецептом, як приготувати рибу для шашлику.

Якщо хочете точно догодити всім, то безпрограшний варіант - це червона риба. Вона не тільки смачна, але і ситна, а також дуже корисна. Хороший шашлик вийде і з білої риби, морської або річкової. Маринад можна зробити на основі соєвого соусу, кисломолочних продуктів, а також цибульний або пряний. Мені подобається підкреслювати, а не перебивати смак риби, тому використовую лимонний сік, часник і гірчицю.

  • Філе лосося - 700 грам
  • Лимон - 2, 5 штуки
  • Петрушка - 2 штуки (свіжа )
  • Часник - 2 зубчики
  • Гірчичний - 0, 5 Ст. Ложки
  • Сіль, мелений чорний перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
риба для шашлику - фото крок 1
1. Надішліть бамбукові палички в воду і залиште їх на 40-60 хвилин. Наріжте дрібно петрушку і викладіть її в миску, додайте подрібнений часник, гірчицю, оливкова олія, сік половинки лимона, сіль, перець. Перемішайте все гарненько.
риба для шашлику - фото крок 2
2. Наріжте філе лосося кубиками близько 3 см в товщину, а 2 лимона наріжте кружальцями. Розподіліть рибу на шампурах разом з лимонними кружальцями.
риба для шашлику - фото крок 3
3. Змастіть підготовленим маринадом рибний шашлик з двох сторін.
риба для шашлику - фото крок 4
4. Обсмажуйте шашлики на грилі по 3-4 хвилини з кожного боку.
риба для шашлику - фото крок 5
5. Подавайте шашлик відразу, прикрасивши його свіжою зеленню.

Схожі рецепти