Рецепт Риба для шашлику фото

Риба для шашлику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти , Фрукти
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Страви на шпажках , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Тим, хто ще не пробував рибний шашлик, можу сказати, що це неймовірно смачно, і, до того ж, корисно і ситно. Обов'язково зробіть такий. Скористайтеся рецептом, як приготувати рибу для шашлику.

Опис приготування:

Якщо хочете точно догодити всім, то безпрограшний варіант - це червона риба. Вона не тільки смачна, але і ситна, а також дуже корисна. Хороший шашлик вийде і з білої риби, морської або річкової. Маринад можна зробити на основі соєвого соусу, кисломолочних продуктів, а також цибульний або пряний. Мені подобається підкреслювати, а не перебивати смак риби, тому використовую лимонний сік, часник і гірчицю.

  • Філе лосося - 700 грам
  • Лимон - 2, 5 штуки
  • Петрушка - 2 штуки (свіжа )
  • Часник - 2 зубчики
  • Гірчичний - 0, 5 Ст. Ложки
  • Сіль, мелений чорний перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
риба для шашлику - фото крок 1
1. Надішліть бамбукові палички в воду і залиште їх на 40-60 хвилин. Наріжте дрібно петрушку і викладіть її в миску, додайте подрібнений часник, гірчицю, оливкова олія, сік половинки лимона, сіль, перець. Перемішайте все гарненько.
риба для шашлику - фото крок 2
2. Наріжте філе лосося кубиками близько 3 см в товщину, а 2 лимона наріжте кружальцями. Розподіліть рибу на шампурах разом з лимонними кружальцями.
риба для шашлику - фото крок 3
3. Змастіть підготовленим маринадом рибний шашлик з двох сторін.
риба для шашлику - фото крок 4
4. Обсмажуйте шашлики на грилі по 3-4 хвилини з кожного боку.
риба для шашлику - фото крок 5
5. Подавайте шашлик відразу, прикрасивши його свіжою зеленню.

Схожі рецепти