Домашні ковбаски для гриля
(покроковий рецепт з фото)
Хочу показати вам оригінальний рецепт приготування домашніх ковбасок для гриля. Їх можна готувати як на сковороді гриль, так і на мангалі. Це також хороший варіант для виїзду на природу.
Раджу додавати різні спеції. Для того, щоб ковбаски виходили пікантними: koriandr, базилік, чебрець, плюс сіль і перець. Також на таку кількість м'яса вам буде потрібно 5 метрів кишок. Якщо свинина здається вам занадто жирної, розбавте її яловичиною.
- М'ясо - 2, 5 кілограма
- Сало - 0, 5 кілограма
- Кишки - За смаком
- Часник - 10-15 зубчиків
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Робимо фарш. До нього додаємо спеції, подрібнений часник. Все добре перемішуємо.
Я беру вже готові до використання кишки, начиняю їх фаршем, перев'язую кожні 10 см. Якщо є повітря - проколюю.
Готові ковбаски можна зберігати в морозилці. Ви також можете проварити їх у підсоленій воді.
На грилі вони виходять більш рум'яними і ароматними, ніж в духовці. Обсмажуємо з кожного боку по 5-6 хвилин.
До золотистого кольору.
Готові домашні ковбаски на грилі подаємо з овочами і різними соусами. Смачного!