Рецепт Домашні ковбаски для гриля фото

Домашні ковбаски для гриля
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
М'ясо
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу показати вам оригінальний рецепт приготування домашніх ковбасок для гриля. Їх можна готувати як на сковороді гриль, так і на мангалі. Це також хороший варіант для виїзду на природу.

Опис приготування:

Раджу додавати різні спеції. Для того, щоб ковбаски виходили пікантними: koriandr, базилік, чебрець, плюс сіль і перець. Також на таку кількість м'яса вам буде потрібно 5 метрів кишок. Якщо свинина здається вам занадто жирної, розбавте її яловичиною.

  • М'ясо - 2, 5 кілограма
  • Сало - 0, 5 кілограма
  • Кишки - За смаком
  • Часник - 10-15 зубчиків
  • Спеції - За смаком
домашні ковбаски для гриля - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
домашні ковбаски для гриля - фото крок 2
Робимо фарш. До нього додаємо спеції, подрібнений часник. Все добре перемішуємо.
домашні ковбаски для гриля - фото крок 3
Я беру вже готові до використання кишки, начиняю їх фаршем, перев'язую кожні 10 см. Якщо є повітря - проколюю.
домашні ковбаски для гриля - фото крок 4
Готові ковбаски можна зберігати в морозилці. Ви також можете проварити їх у підсоленій воді.
домашні ковбаски для гриля - фото крок 5
На грилі вони виходять більш рум'яними і ароматними, ніж в духовці. Обсмажуємо з кожного боку по 5-6 хвилин.
домашні ковбаски для гриля - фото крок 6
До золотистого кольору.
домашні ковбаски для гриля - фото крок 7
Готові домашні ковбаски на грилі подаємо з овочами і різними соусами. Смачного!

Схожі рецепти