Рецепт Домашні ковбаски без кишок фото

Домашні ковбаски без кишок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
М'ясо, Субпродукти, Свинина, Сало
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви у фользі

Хочу поділитися рецептом пікантних домашніх ковбасок без кишок на всі випадки життя! Дивимося і записуємо!

Для приготування домашніх ковбасок без кишок нам знадобиться фольга, в якій, власне, будемо запікати ковбаски. Фарш я брала змішаний, а можна і просто свинячий брати, тільки він буде жирний, та ще й з салом: так що пам'ятаєте про це. Дивимося далі рецепт.

  • Свинина - 1-1, 5 кілограма
  • Сало - 300 грам
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Спеції - За смаком
домашні ковбаски без кишок - фото крок 1
М'ясо і сало потрібно порізати маленькими шматочками (чим дрібніше, тим краще).
домашні ковбаски без кишок - фото крок 2
Часник поріжемо дрібно, додамо до м'яса, посолимо, поперчити, посипем спеціями.
домашні ковбаски без кишок - фото крок 3
Далі потрібно влити воду і гарненько перемішати фарш. Викладіть фарш у вигляді невеликих ковбасок на листи фольги, змащені олією.
домашні ковбаски без кишок - фото крок 4
Щільно скрутіть ковбаски в фользі (цукеркою). Проколіть кожну голкою. Складіть в рукав для запікання.
домашні ковбаски без кишок - фото крок 5
Запікайте в розігрітій до 170-180 градусів духовці 35-45 хвилин. Далі витягуємо ковбаски з рукава, розгортаємо фольгу зверху - і знову відправляємо в духовку для запікання ще на 10 хвилин. Ковбаски стануть гарними й щільними. Дайте їм охолонути.
домашні ковбаски без кишок - фото крок 6
Ось так вони виглядають в розрізі.
домашні ковбаски без кишок - фото крок 7
Домашні ковбаски без кишок готові. Смачного!

Схожі рецепти