Домашні ковбаски без кишок
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом пікантних домашніх ковбасок без кишок на всі випадки життя! Дивимося і записуємо!
Для приготування домашніх ковбасок без кишок нам знадобиться фольга, в якій, власне, будемо запікати ковбаски. Фарш я брала змішаний, а можна і просто свинячий брати, тільки він буде жирний, та ще й з салом: так що пам'ятаєте про це. Дивимося далі рецепт.
- Свинина - 1-1, 5 кілограма
- Сало - 300 грам
- Часник - 4-5 зубчиків
- Спеції - За смаком
М'ясо і сало потрібно порізати маленькими шматочками (чим дрібніше, тим краще).
Часник поріжемо дрібно, додамо до м'яса, посолимо, поперчити, посипем спеціями.
Далі потрібно влити воду і гарненько перемішати фарш. Викладіть фарш у вигляді невеликих ковбасок на листи фольги, змащені олією.
Щільно скрутіть ковбаски в фользі (цукеркою). Проколіть кожну голкою. Складіть в рукав для запікання.
Запікайте в розігрітій до 170-180 градусів духовці 35-45 хвилин. Далі витягуємо ковбаски з рукава, розгортаємо фольгу зверху - і знову відправляємо в духовку для запікання ще на 10 хвилин. Ковбаски стануть гарними й щільними. Дайте їм охолонути.
Ось так вони виглядають в розрізі.
Домашні ковбаски без кишок готові. Смачного!