Домашні ковбаски з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт домашніх ковбасок з фаршу повинен сподобатися любителям м'ясних закусок до пива або просто смачних домашніх м'ясних страв!
Для приготування домашніх ковбасок можна брати будь-який готовий фарш, а можна його і самостійно приготувати, адже це зовсім нескладно. Цього разу я робила ковбаски з курячого фаршу. Можете робити і з свинячого або яловичого.
- Курка - 800 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Спеції - - За смаком
Додати в фарш вершки, яйце, сіль і спеції. Все добре перемішати.
Харчову плівку ріжемо прямокутниками, викладаємо в середину кожного шматочка фарш.
Щільно утрамбуйте м'ясо, zavyazhite, дивіться, щоб повітря не було.
З цієї кількості продуктів виходить 11-12 домашніх сосисок.
У каструлі закип'ятити воду. Опустіть в неї сосиски і варіть 10-15 хвилин.
Готові сосиски вийміть шумівкою з каструльки з водою і акуратно зніміть плівку. У сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть сосиски і обсмажте їх до золотистого кольору.
Готові домашні ковбаски з фаршу можете подавати з овочами, макаронами або з картоплею. Смачного!