Домашні ковбаски зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Ні для кого не секрет, що сьогодні ковбаси не відповідають смаку, складом і аромату оригінальних м'ясних продуктів. У цьому рецепті я покажу вам рецепт приготування натуральної смачної ковбаси.
Домашня ковбаса - відмінний спосіб використовувати не дуже дорогі шматочки м'яса, щоб в результаті зробити щось смачне. До того ж, домашнє блюдо завжди краще, тому що ви точно знаєте, що в ньому! ми виросли, поїдаючи домашні ковбаси і тепер я теж навчилася робити цю смакоту. Читайте про те, як приготувати домашні ковбаски в натуральній оболонці і ви станете професіоналом в найкоротші терміни!
- Свинина з жиром - 0, 9 кілограма(225 г нарізати кубиками, 675 г - на фарш)
- Мармурова телятина - 0, 9 кілограма(225 г нарізати кубиками, 675 г - на фарш)
- Бекон - 200 грам (по бажанню)
- Морська сіль - 3 чайних ложки
- Цільне жовте гірчичне зерно - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Будь-яка солона приправа - 1/2 чайних ложки
- Холодна вода - 1 Склянка
- Натуральні свинячі кишки - 1 штука(3-3, 5м)
1
Помістіть все м'ясо на деко, накрийте поліетиленовою плівкою і відправте заморожувати 1, 5 годину. Воно повинно бути дуже холодним, але не повністю замороженим.
2
Мінімуми 30 хвилин до використання покладіть всі частини м'ясорубки в морозильну камеру.
3
Ретельно промийте свинячі кишки в теплій воді. Залиште свинячі кишки відмокати в теплій воді (30 градусів) протягом 1 години або поки вони не стануть м'якими і гладкими. Нехай кишки знаходяться у воді до моменту, коли їх потрібно буде наповнювати.
4
Візьміть м'ясо з морозилки (225 г свинини і 225 г яловичини), наріжте кубиками і перемістіть в більшу миску. Інше м'ясо і бекон наріжте шматочками побільше (довжиною в 5 см), щоб вони могли легко пройти через м'ясорубку.
5
Візьміть велику миску. Налаштуйте м'ясорубку і подрібніть спочатку м'ясо, а потім туди ж перемеліть бекон.
6
Посипте м'ясо приправами і перемішайте вручну протягом 30 секунд, потім додайте 1 стакан води і перемішуйте м'ясо вручну протягом 1 хвилини, доти, поки суміш не стане тримати форму.
7
Накрийте кришкою і охолодіть фарш для ковбаси. Тим часом, можете почистити м'ясорубку.
8
На кишку надіньте спеціальну насадку і починайте рівномірно заповнювати кишку м'ясом. Слідкуйте, щоб вона не порвалася, і не наповнюйте її занадто щільно. Кінець кишки перев'яжіть х / б ниткою.
9
Перш ніж варити або обсмажувати ковбасу, при необхідності акуратно проткніть оболонку в потрібних місцях, щоб вийшов зайве повітря.
10
На форму для випічки покладіть пергаментний папір, обрізаючи зайві краю, щоб вона не звисала. Помістіть ковбасу на папір і випікайте в попередньо розігрітій духовці при 175 градусах протягом 1 годину.
11
Через годину злийте надлишок рідини з форми. Переверніть ковбасу і випікайте 5 хвилин. Потім знову переверніть ковбасу і запікайте ще 5 хвилин або до золотистого кольору. Ковбаса може зберігатися в холодильнику протягом 3-5 днів або заморожується на термін до 3 місяців. Смачного!