Домашні ковбаски в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую дуже простий рецепт домашніх ковбасок в духовці: швидко, просто і смачно!
Я зазвичай для ковбасок купую готові кишки, їх можна спокійно купити на ринку. Якщо у вас звичайні кишки, непідготовленого, тоді очистіть їх, потримайте години 2 в воді з 1, 5 ст.Л. Сіль і 3 ст.Л. Оцту, потім промийте. Для фаршу беремо свинячу шийку. Дивимося далі рецепт.
- Свинина - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 2 кілограма
- Часник - 4-5 зубчиків
- Картопля - 10 штук
- Кишки - - За смаком
Свинину пропустити через велику решітку м'ясорубки. Цибулю дрібно порізати або пропустити через м'ясорубку, разом з м'ясом. Видавити через прес часник. Додати сіль, спеції (орегано, koriandr, суміш спецій для м'яса). Перемішати.
Кишку одягаю на горлечко пляшки або щось схоже по діаметру і набиваємо. Перев'язуємо ниточками через 10-12 см. Якщо десь повітря скупчився - голкою проколіть.
Ковбаски класно подавати з картоплею: Розігріваємо духовку до 180 З. Викладаємо знизу розрізаний картопля, зверху - ковбаски. Запікаємо хвилин 50.
Ось такі чудові домашні ковбаски в духовці вийшли. Подаємо із зеленню і овочами. Смачного!