Ковбаски курячі в кишці
(покроковий рецепт з фото)
Ковбаски курячі в кишці стануть вашим улюбленим блюдом, якщо ви хоча б один раз їх приготуєте самостійно. Навіщо купувати магазинну ковбасу з невідомої начинкою, якщо є такий рецепт?
Якщо вам стало цікаво, як приготувати ковбаски курячі в кишці, то прочитайте цей рецепт. У ньому докладно розказано, як приготувати ковбасу з курки, яку полюблять всі ваші домашні. Ви можете використовувати в якості начинки і інше м'ясо, а також курячу грудку, щоб страва вийшла більш дієтичним.
- Стегно куряче - 1, 2 кілограма
- Вершки (20% ) - 150 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Вимийте стегенця і обсушити їх. Відокремте м'ясо від кістки і поріжте на невеликі шматочки. Можете збити блендером або прокрутити через м'ясорубку при бажанні.
Кишки промийте, наповніть водою. Замочіть на пару годин водою і знову промийте. Тепер кишки будуть готові до використання.
У м'ясо додайте жирні вершки. Нежирні занадто рідкі, тому будуть розтікатися. Всипте сіль, поперчіть. Потім додайте ложечку гірчиці. Все ретельно перемішайте і залиште промаринуватися на півгодини. За бажанням додайте спеції.
Начините вийшла м'ясної сумішшю кишки. Робити це можна різними способами. Найзручніший - це за допомогою насадки на м'ясорубці. Намагайтеся випустити все повітря з ковбасок.
Проткніть кожну ковбаску зубочисткою в декількох місцях, щоб при термічній обробці вони не лопнули. Закип'ятіть воду в каструльці і опустіть в неї ковбаски. Варіть двадцять хвилин. Готові ковбаски обсмажте на сковороді з рослинним маслом.