Рецепт Ковбаски курячі в кишці фото

Ковбаски курячі в кишці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Вершки , Курка , Курячі стегенця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ковбаски курячі в кишці стануть вашим улюбленим блюдом, якщо ви хоча б один раз їх приготуєте самостійно. Навіщо купувати магазинну ковбасу з невідомої начинкою, якщо є такий рецепт?

Опис приготування:

Якщо вам стало цікаво, як приготувати ковбаски курячі в кишці, то прочитайте цей рецепт. У ньому докладно розказано, як приготувати ковбасу з курки, яку полюблять всі ваші домашні. Ви можете використовувати в якості начинки і інше м'ясо, а також курячу грудку, щоб страва вийшла більш дієтичним.

  • Стегно куряче - 1, 2 кілограма
  • Вершки (20% ) - 150 мілілітрів
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
ковбаски курячі в кишці - фото крок 1
Вимийте стегенця і обсушити їх. Відокремте м'ясо від кістки і поріжте на невеликі шматочки. Можете збити блендером або прокрутити через м'ясорубку при бажанні.
ковбаски курячі в кишці - фото крок 2
Кишки промийте, наповніть водою. Замочіть на пару годин водою і знову промийте. Тепер кишки будуть готові до використання.
ковбаски курячі в кишці - фото крок 3
У м'ясо додайте жирні вершки. Нежирні занадто рідкі, тому будуть розтікатися. Всипте сіль, поперчіть. Потім додайте ложечку гірчиці. Все ретельно перемішайте і залиште промаринуватися на півгодини. За бажанням додайте спеції.
ковбаски курячі в кишці - фото крок 4
Начините вийшла м'ясної сумішшю кишки. Робити це можна різними способами. Найзручніший - це за допомогою насадки на м'ясорубці. Намагайтеся випустити все повітря з ковбасок.
ковбаски курячі в кишці - фото крок 5
Проткніть кожну ковбаску зубочисткою в декількох місцях, щоб при термічній обробці вони не лопнули. Закип'ятіть воду в каструльці і опустіть в неї ковбаски. Варіть двадцять хвилин. Готові ковбаски обсмажте на сковороді з рослинним маслом.

Схожі рецепти