Рецепт Домашня ковбаса з індички в кишці фото

Домашня ковбаса з індички в кишці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Птах
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Ковбаса з індички виходить дуже смачною, але не такою жирною, як зі свинини або навіть яловичини. По-справжньому дієтично і поживний продукт. Дивіться, як приготувати домашню ковбасу з індички!

Опис приготування:

Для приготування домашньої ковбаси з індички в кишці візьміть філе індички (або грудку), сало свіже, старе ніяк брати не можна. Коньяк, мускатний горіх і коріандр додадуть неповторний аромат і нотку пікантності. Раджу ковбасу готову смажити, по можливості на сковороді гриль.

  • Індичка - 2 кілограма
  • Сало - 300 грам
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Коньяк - 100 мілілітрів
  • Мускатний горіх - 0, 25 чайних ложки
  • Koriandr - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Кишки - За смаком(2 м)
домашня ковбаса з індички в кишці - фото крок 1
Готові магазинні кишки відміряйте, відріжте два метри, можна трохи більше.
домашня ковбаса з індички в кишці - фото крок 2
Промийте їх під проточною холодною водою.
домашня ковбаса з індички в кишці - фото крок 3
Індичку порубати дрібно, через м'ясорубку пропускати не потрібно. Додайте дрібно порізане кубиками сало, спеції, koriandr, мускатний горіх, коньяк, а також часник. Все добре перемішайте і залиште маринуватися на години 3.
домашня ковбаса з індички в кишці - фото крок 4
Наповніть кишку м'ясом за допомогою насадки від м'ясорубки або пластикової пляшки. Наповнювати слід не щільно, начинка повинна вільно переміщатися по кишці, інакше потім лопне при запіканні.
домашня ковбаса з індички в кишці - фото крок 5
Дайте ковбасі постояти в кишці хвилин 30 в холодильнику, потім проколіть її зубочисткою в декількох місцях перед тим, як смажити або запікати.
домашня ковбаса з індички в кишці - фото крок 6
Готується ковбаса швидко, смажити можете на сковороді гриль, на решітці по 15 хвилин з кожного боку, до золотистого кольору. Або можете запекти її в духовці при 200 градусах, теж хвилин 30-35, перевертаючи.
домашня ковбаса з індички в кишці - фото крок 7
Готова ковбаса має прозорий сік, якщо проткнути, і неперевершений аромат.
домашня ковбаса з індички в кишці - фото крок 8
Подавати з хріном, гірчицею і зеленню.
домашня ковбаса з індички в кишці - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти