Домашня ковбаса з індички
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не довіряєте покупним м'ясним делікатесами, тоді пропоную вам абсолютно нескладний варіант, як приготувати домашню ковбасу з індички.
Цей рецепт приготування домашньої ковбаси з індички хороший тим, що ви можете використовувати абсолютно будь-які спеції і приправи, щоб отримати ідеальний для себе смак готової ковбаски. В якості такого продукту ви точно будете впевнені, так що можна пригощати їм навіть діток.
- Філе індички - 1.5 кілограма
- Сало - 250 грам
- Часник - 5-10 зубчиків
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Для початку вимийте і висушіть трохи філе. Наріжте середніми шматочками і викладіть в глибоку миску.
2. Наріжте дрібно сало. Додайте сіль і спеції, які вам до смаку. Очистіть часник (його кількість залежить від ваших уподобань), пропустіть його через прес.
3. Перемішайте все як слід і відкладіть на час. Найкраще дати постояти м'яса ніч в холодильнику, щоб воно як слід просочилося спеціями.
Промийте і очистіть кишку.
Промийте і очистіть кишку.
4. Надійку кишку на спеціальну насадку м'ясорубки. Варіант, як зробити домашню ковбасу з індички без техніки, звичайно, є, але це буде складніше і довше.
5. Викладайте в м'ясорубку шматочки м'яса.
6. І поступово наповнюйте кишку, але не до кінця. Залиште трохи вільного місця, щоб ковбаска не лопнула в процес запікання.
7. Щільно закріпіть краю і викладіть ковбаску на деко. Змастіть його невеликою кількістю рослинного масла або викладіть навколо трохи сала. Надішліть в розігріту духовку.
8. Ось і весь простий рецепт домашньої ковбаси з індички. Запікається вона близько 40-50 хвилин при середній температурі.