Рецепт Домашня ковбаса з яловичини фото

Домашня ковбаса з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Ковбаса
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 6 г. 0 хв.

З яловичини можна приготувати чудову домашню ковбасу. Таку закуску не соромно подати на святковий стіл, смачна і ароматна, а головне - приготована власними руками! Дуже рекомендую!

Опис приготування:

Домашня ковбаса з яловичини в домашніх умовах - що може бути краще? Це вам не покупна ковбаса, а справжня, приготована власноруч!

Заздалегідь подбайте про кишках, в яких запікатиметься майбутня ковбаска.

Сподіваюся, у вас все добре вийде, хай щастить!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Часник - 4 зубчики
  • Сало - 450 грам
  • Жир - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Кишки - 2-3 штук (для запікання)
домашня ковбаса з яловичини - фото крок 1
Кілограм яловичини замочуємо в глибокій тарілці 30 хвилин.
домашня ковбаса з яловичини - фото крок 2
Нарізаємо м'ясо кубиками, промиваємо і даємо йому обсохнути.
домашня ковбаса з яловичини - фото крок 3
Сало також нарізаємо кубиками. Часник пропускаємо через Часничниці.
домашня ковбаса з яловичини - фото крок 4
Кладемо все глибоку тарілку, додаємо спеції і приправи за смаком, перемішуємо. Ставимо в холодильник на 5-7 годин.
домашня ковбаса з яловичини - фото крок 5
Пропускаємо нашу суміш через м'ясорубку. Отриманим фаршем наповнюємо кишки, проколюємо їх голкою в декількох місцях і запікаємо в духовці, температура 200 градусів.
домашня ковбаса з яловичини - фото крок 6
Ковбаса готова, коли на ній з'явиться рум'яна кірочка. Даємо їй охолонути і подаємо на стіл. Смачного!

Схожі рецепти