Домашня ковбаса з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
З яловичини можна приготувати чудову домашню ковбасу. Таку закуску не соромно подати на святковий стіл, смачна і ароматна, а головне - приготована власними руками! Дуже рекомендую!
Домашня ковбаса з яловичини в домашніх умовах - що може бути краще? Це вам не покупна ковбаса, а справжня, приготована власноруч!
Заздалегідь подбайте про кишках, в яких запікатиметься майбутня ковбаска.
Сподіваюся, у вас все добре вийде, хай щастить!
- Яловичина - 1 кілограм
- Часник - 4 зубчики
- Сало - 450 грам
- Жир - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Кишки - 2-3 штук (для запікання)
Кілограм яловичини замочуємо в глибокій тарілці 30 хвилин.
Нарізаємо м'ясо кубиками, промиваємо і даємо йому обсохнути.
Сало також нарізаємо кубиками. Часник пропускаємо через Часничниці.
Кладемо все глибоку тарілку, додаємо спеції і приправи за смаком, перемішуємо. Ставимо в холодильник на 5-7 годин.
Пропускаємо нашу суміш через м'ясорубку. Отриманим фаршем наповнюємо кишки, проколюємо їх голкою в декількох місцях і запікаємо в духовці, температура 200 градусів.
Ковбаса готова, коли на ній з'явиться рум'яна кірочка. Даємо їй охолонути і подаємо на стіл. Смачного!