Домашні ковбаски в кишці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні і пікантні ковбаски з курочки - ідеальне блюдо для ситного обіду. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт приготування домашніх ковбасок в кишці!
Для приготування домашніх ковбасок в кишці нам знадобиться зробити курячий фарш, можна з філе, а можна з стегон. Кишки я купую вже готові до використання на базарі. Дивимося далі рецепт.
- Курка - 1, 5 кілограма
- Вершки - 150 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
Порубати дрібно курку або просто перейдіть на м'ясорубці.
Перед використанням замочіть кишки в воді.
У нарізане м'ясо додати сіль, перець за смаком. Влити вершки, столову ложку гірчиці покласти. Все добре перемішати. Залишити на півгодинки просочитися.
Наповнити кишку вийшов фаршем. Через те, що фарш рідкий, ковбаски виходять м'якими.
Ставимо воду на плиту, коли з'являються дрібні бульбашки на стінках каструлі, опускаємо туди ковбаски. Чи не даємо воді кипіти. Витримуємо 20 хвилин. Будуть з'являтися бульбашки - проколюйте їх голкою.
Після цього в рукав для запікання укладаємо ковбаски, туди ж дрібно ріжемо сало (щоб ковбаски не пригоріли) і 3 ст. Ложки води, в якій вони варилися. Відправляємо все на 30 хвилин в духовку (200-220 градусів). Рукав можна відкрити в кінці, дати їм підрум'янитися.
Ось такі апетитні домашні ковбаски в кишці вийшли. Смачного!
Ось такі апетитні домашні ковбаски в кишці вийшли. Смачного!