Рецепт Домашні ковбаски в кишці фото

Домашні ковбаски в кишці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ніжні і пікантні ковбаски з курочки - ідеальне блюдо для ситного обіду. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт приготування домашніх ковбасок в кишці!

Для приготування домашніх ковбасок в кишці нам знадобиться зробити курячий фарш, можна з філе, а можна з стегон. Кишки я купую вже готові до використання на базарі. Дивимося далі рецепт.

  • Курка - 1, 5 кілограма
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
домашні ковбаски в кишці - фото крок 1
Порубати дрібно курку або просто перейдіть на м'ясорубці.
домашні ковбаски в кишці - фото крок 2
Перед використанням замочіть кишки в воді.
домашні ковбаски в кишці - фото крок 3
У нарізане м'ясо додати сіль, перець за смаком. Влити вершки, столову ложку гірчиці покласти. Все добре перемішати. Залишити на півгодинки просочитися.
домашні ковбаски в кишці - фото крок 4
Наповнити кишку вийшов фаршем. Через те, що фарш рідкий, ковбаски виходять м'якими.
домашні ковбаски в кишці - фото крок 5
Ставимо воду на плиту, коли з'являються дрібні бульбашки на стінках каструлі, опускаємо туди ковбаски. Чи не даємо воді кипіти. Витримуємо 20 хвилин. Будуть з'являтися бульбашки - проколюйте їх голкою.
домашні ковбаски в кишці - фото крок 6
Після цього в рукав для запікання укладаємо ковбаски, туди ж дрібно ріжемо сало (щоб ковбаски не пригоріли) і 3 ст. Ложки води, в якій вони варилися. Відправляємо все на 30 хвилин в духовку (200-220 градусів). Рукав можна відкрити в кінці, дати їм підрум'янитися.
Ось такі апетитні домашні ковбаски в кишці вийшли. Смачного!

Схожі рецепти