Рецепт Домашні ковбаски в кишці на м'ясорубці фото

Домашні ковбаски в кишці на м'ясорубці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Свинина
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Ковбаски домашнього приготування можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику. Вони відмінно підійдуть для вечері на природі. Розповідаю, як приготувати домашні ковбаски в кишці на м'ясорубці.

Можна зробити ковбаски з яловичого, свинячого, курячого або змішаних видів м'яса. А також можна додати зелень, овочі і спеції за смаком. У цьому рецепті використовую свинину (лопатку). Ковбаски можна обсмажити, запекти в духовці або на грилі, а також відварити. Їх подають до столу гарячими або холодними.

  • Свинина - 3 кілограма
  • Сало - 0, 75 кілограма
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Насіння фенхелю - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - 1 Ст. Ложка
  • Червоне вино - 1/2 склянки
  • Кишки - За смаком
1
Насамперед вимийте і наріжте м'ясо з салом шматочками, перекладіть їх в миску і відправте в морозильну камеру на 60 хвилин.
2
Встановіть м'ясорубку і перекрутити в фарш, чергуючи м'ясо з салом.
3
Очистіть часник і наріжте його дуже дрібно, в ступці подрібніть насіння фенхелю.
4
У чашу блендера викладіть фарш, спеції і влийте вино, збивайте близько 2 хвилин.
5
Промийте кишки: знайдіть край і кінець, потім підставте однією стороною під кран, включите воду і гарненько промийте їх.
6
Встановіть на м'ясорубку спеціальну насадку, надіньте кишку і натягніть її повністю на насадку.
7
Розгортки фарс і зробити їх Kiska, поступово відтягувати кишку, не поспішайте.
8
Закрутіть ковбаску дуже ретельно з кожного боку, обсмажте на сковороді. Подавайте до столу ковбаски ще гарячими.

Схожі рецепти