Рецепт Кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці фото

Кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки

Якщо ви як раз активно займаєтеся заготовками, тоді цей простий рецепт кабачкової ікри на зиму на м'ясорубці буде вам дуже навіть до речі. Ароматна, апетитна і дуже смачна - відмінна закуска.

Пропоную вам відразу кілька варіантів, як зробити кабачкову ікру на зиму на м'ясорубці: в мультиварці, на плиті і навіть в духовці. В залежності від того, який спосіб ви виберете, результат може трохи відрізнятися. Можна також використовувати різні спеції, які вам подобаються.

  • Кабачки - 7.5-8 кілограма
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Морква - 1 кілограм
  • Томати - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 250 мілілітрів
  • Томатний соус - 250 мілілітрів (можна пасту)
  • Сіль - 3-4 Ст. Ложок
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 1
1. Кабачки вимийте, очистіть від шкірки і (за потреби) від насіння. Якщо овочі молоденькі і невеликі, то насіння можна залишити. Наріжте невеликими шматочками.
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 2
2. Потім вимийте помідори, наріжте їх навпіл або четвертинками. Очистіть цибулю і моркву. Кількість овочів, використовуваних в рецепті приготування кабачкової ікри на зиму на м'ясорубці, можете варіювати за смаком.
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 3
3. Тепер найпростіший з можливих процесів: необхідно пропустити всі овочі через м'ясорубку, потім викладіть їх в глибоку ємність. Акуратно все перемішайте.
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 4
4. Залишилося тільки додати соус або томатну пасту, рослинне масло і сіль. При бажанні можна додати за смаком цукор і перець. Ще раз перемішайте і розкладіть по ємностей, в яких будете гасити овочі.
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 5
5. Цей простий рецепт кабачкової ікри на зиму на м'ясорубці підійде для мультиварки. Виберіть режим з максимальною потужністю ("& М'ЯСО Quot; , наприклад, або "гасіння" ), надішліть овочі в чашу на 2-3 годину (в залежності від бажаної консистенції готової ікри).
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 6
6. Готувати ікру можна на плиті, періодично помішуючи, а також - в жароміцної посуді під кришкою в духовці. Залежно від обсягу посуду процес займе від 3 до 6 годин.
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 7
7. Коли овочі як слід протушкувати і придбали яскравий помаранчевий колір, розкладіть їх по стерилізованим баночках, закатати.
От і все: кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці в домашніх умовах готова.

Схожі рецепти