Рецепт Кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці фото

Кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Якщо ви як раз активно займаєтеся заготовками, тоді цей простий рецепт кабачкової ікри на зиму на м'ясорубці буде вам дуже навіть до речі. Ароматна, апетитна і дуже смачна - відмінна закуска.

Опис приготування:

Пропоную вам відразу кілька варіантів, як зробити кабачкову ікру на зиму на м'ясорубці: в мультиварці, на плиті і навіть в духовці. В залежності від того, який спосіб ви виберете, результат може трохи відрізнятися. Можна також використовувати різні спеції, які вам подобаються.

  • Кабачки - 7.5-8 кілограма
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Морква - 1 кілограм
  • Томати - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 250 мілілітрів
  • Томатний соус - 250 мілілітрів (можна пасту)
  • Сіль - 3-4 Ст. Ложок
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 1
1. Кабачки вимийте, очистіть від шкірки і (за потреби) від насіння. Якщо овочі молоденькі і невеликі, то насіння можна залишити. Наріжте невеликими шматочками.
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 2
2. Потім вимийте помідори, наріжте їх навпіл або четвертинками. Очистіть цибулю і моркву. Кількість овочів, використовуваних в рецепті приготування кабачкової ікри на зиму на м'ясорубці, можете варіювати за смаком.
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 3
3. Тепер найпростіший з можливих процесів: необхідно пропустити всі овочі через м'ясорубку, потім викладіть їх в глибоку ємність. Акуратно все перемішайте.
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 4
4. Залишилося тільки додати соус або томатну пасту, рослинне масло і сіль. При бажанні можна додати за смаком цукор і перець. Ще раз перемішайте і розкладіть по ємностей, в яких будете гасити овочі.
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 5
5. Цей простий рецепт кабачкової ікри на зиму на м'ясорубці підійде для мультиварки. Виберіть режим з максимальною потужністю ("& М'ЯСО Quot; , наприклад, або"Гасіння" ), надішліть овочі в чашу на 2-3 годину (в залежності від бажаної консистенції готової ікри).
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 6
6. Готувати ікру можна на плиті, періодично помішуючи, а також - в жароміцної посуді під кришкою в духовці. Залежно від обсягу посуду процес займе від 3 до 6 годин.
кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці - фото крок 7
7. Коли овочі як слід протушкувати і придбали яскравий помаранчевий колір, розкладіть їх по стерилізованим баночках, закатати.
От і все: кабачкова ікра на зиму на м'ясорубці в домашніх умовах готова.

Схожі рецепти