Курячі ковбаски-гриль
(покроковий рецепт з фото)
На вулиці літні дні, і, звичайно, хочеться на пікнік. А який же пікнік без багаття, шашлику і ковбасок-гриль? Заходьте і угощайтесь!
Пропоную приготувати ароматні і не важкі ковбаски-гриль. Ви можете використовувати будь-які частини курки. Якщо хочете, щоб ковбаски були більш соковитими і м'якими, додайте в фарш свиняче сало (¼ частина від ваги грудки). Пиво краще брати нефільтроване, темне або домашнє. Спеції можете змінити на свій розсуд. Смачного!
- Куряче філе - 1200 грам
- Черева - 3 частини (по 0.7 м)
- Сіль - 25 грам
- Часник - 3 зубчики
- Koriandr - 0.5 Ст. Ложки (мелений)
- Базилік - 1 Ст. Ложка (сушений)
- Чорний перець - 0.5 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Пиво - 100 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Підготуйте свинячі черева згідно з інструкцією.
Пропустіть лук і грудку в м'ясорубку з дрібними гратами. Додайте сіль, спеції і пиво, добре перемішайте фарш.
Зауважте один кінець черева. За допомогою м'ясорубки наповніть утроби (нещільно).
Зауважте другий кінець і перекрутити утроби через кожні 15 см, формуючи ковбаски.
Розведіть мангал, підсмажте ковбаски на сивого вугіллі до готовності з двох сторін.
Смачного!