Рецепт Курячі ковбаски-гриль фото

Курячі ковбаски-гриль
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Літні
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

На вулиці літні дні, і, звичайно, хочеться на пікнік. А який же пікнік без багаття, шашлику і ковбасок-гриль? Заходьте і угощайтесь!

Опис приготування:

Пропоную приготувати ароматні і не важкі ковбаски-гриль. Ви можете використовувати будь-які частини курки. Якщо хочете, щоб ковбаски були більш соковитими і м'якими, додайте в фарш свиняче сало (¼ частина від ваги грудки). Пиво краще брати нефільтроване, темне або домашнє. Спеції можете змінити на свій розсуд. Смачного!

  • Куряче філе - 1200 грам
  • Черева - 3 частини (по 0.7 м)
  • Сіль - 25 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Koriandr - 0.5 Ст. Ложки (мелений)
  • Базилік - 1 Ст. Ложка (сушений)
  • Чорний перець - 0.5 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Пиво - 100 мілілітрів
курячі ковбаски-гриль - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
курячі ковбаски-гриль - фото крок 2
Підготуйте свинячі черева згідно з інструкцією.
курячі ковбаски-гриль - фото крок 3
Пропустіть лук і грудку в м'ясорубку з дрібними гратами. Додайте сіль, спеції і пиво, добре перемішайте фарш.
курячі ковбаски-гриль - фото крок 4
Зауважте один кінець черева. За допомогою м'ясорубки наповніть утроби (нещільно).
курячі ковбаски-гриль - фото крок 5
Зауважте другий кінець і перекрутити утроби через кожні 15 см, формуючи ковбаски.
курячі ковбаски-гриль - фото крок 6
Розведіть мангал, підсмажте ковбаски на сивого вугіллі до готовності з двох сторін.
курячі ковбаски-гриль - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти