Рецепт Ковбаски гриль фото

Ковбаски гриль
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Фарш , Яловичина
Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Найпопулярнішим блюдом після шашлику для природи є ковбаски з рум'яною і хрусткою скоринкою, такі люблять і дорослі і діти. Пропоную дізнатися, як приготувати ковбаски гриль самостійно.

Опис приготування:

Такі ковбаски можна готувати з різних видів фаршу (курячий, яловичий, свинячий), а також із суміші різних видів фаршу. Якщо хочете зробити гострі ковбаски, то додавайте часник, перець чилі, або ж можна приготувати традиційні з додаванням цибулі і часнику. Готову страву подають із зеленню, овочами або овочевими гарнірами. Їх можна приготувати на грилі або просто підсмажити на сковороді.

  • Свинина - 0, 5 кілограма
  • Яловичина - 0, 5 кілограма
  • Сало - 200 грам
  • Жовток - 2 штуки
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Цибулина - 1 штука
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Насіння фенхелю - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Лід - 100 грам
  • Баранячі кишки - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
ковбаски гриль - фото крок 1
1. Обидва види м'яса, сало гарненько мою і відправляю в морозильну камеру на півгодини. За цей час чищу і нарізаю дрібно цибулю, злегка обсмажую на розпеченій сковороді. Дістаю м'ясо з салом і пропускаю через м'ясорубку разом з льодом. Перекладаю фарш в миску, додаю все спеції, обсмажену цибулю, вершки, жовтки і перемішую.
ковбаски гриль - фото крок 2
2. У м'ясорубці встановлюю насадку для ковбасок. Кишки гарненько промиваю і одягаю на насадку, фарширую ковбаски довжиною 15 сантиметрів, залишаю за 2 сантиметра на краях і зав'язую.
ковбаски гриль - фото крок 3
3. У каструлю наливаю воду і відправляю на вогонь, після нагрівання (перед закипанням) занурюю ковбаски і накриваю кришкою, як тільки ковбаски спливли, відразу дістаю (близько 20 хвилин).
ковбаски гриль - фото крок 4
4. Обмазую ковбаски рослинним маслом і відправляю на решітку-гриль в духовку. Готую до появи золотистої скоринки.

Схожі рецепти