Ковбаски гриль
(покроковий рецепт з фото)
Найпопулярнішим блюдом після шашлику для природи є ковбаски з рум'яною і хрусткою скоринкою, такі люблять і дорослі і діти. Пропоную дізнатися, як приготувати ковбаски гриль самостійно.
Такі ковбаски можна готувати з різних видів фаршу (курячий, яловичий, свинячий), а також із суміші різних видів фаршу. Якщо хочете зробити гострі ковбаски, то додавайте часник, перець чилі, або ж можна приготувати традиційні з додаванням цибулі і часнику. Готову страву подають із зеленню, овочами або овочевими гарнірами. Їх можна приготувати на грилі або просто підсмажити на сковороді.
- Свинина - 0, 5 кілограма
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Сало - 200 грам
- Жовток - 2 штуки
- Вершки - 250 мілілітрів
- Цибулина - 1 штука
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Насіння фенхелю - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Лід - 100 грам
- Баранячі кишки - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Обидва види м'яса, сало гарненько мою і відправляю в морозильну камеру на півгодини. За цей час чищу і нарізаю дрібно цибулю, злегка обсмажую на розпеченій сковороді. Дістаю м'ясо з салом і пропускаю через м'ясорубку разом з льодом. Перекладаю фарш в миску, додаю все спеції, обсмажену цибулю, вершки, жовтки і перемішую.
2. У м'ясорубці встановлюю насадку для ковбасок. Кишки гарненько промиваю і одягаю на насадку, фарширую ковбаски довжиною 15 сантиметрів, залишаю за 2 сантиметра на краях і зав'язую.
3. У каструлю наливаю воду і відправляю на вогонь, після нагрівання (перед закипанням) занурюю ковбаски і накриваю кришкою, як тільки ковбаски спливли, відразу дістаю (близько 20 хвилин).
4. Обмазую ковбаски рослинним маслом і відправляю на решітку-гриль в духовку. Готую до появи золотистої скоринки.