Ковбаски гриль в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
У кожної господині рецепт приготування домашніх ковбасок свій. Ковбаски гриль в аерогрилі - це чудове блюдо, яким можна побалувати гостей. Приготуйте таку страву для сімейної вечері.
Соковиті і смачні ковбаски гриль в аерогрилі виходять "на ура" в домашніх умовах. Їсти їх можна гарячими і холодними. До пива такі ковбаски гриль в аерогрилі також стануть відмінною закускою. Крім того, їх можна готувати для пікніка або просто для сімейного обіду.
- Яловичина - 400 грам
- Свинина - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Кишки - 6 штук
- Сіль і спеції - За смаком
- Гірчиця суха - За смаком
- Часник - 3 зубчики
1. Отже, для початку потрібно замочити кишки в теплій воді на 40 хвилин. Не робіть воду гарячої, щоб не зіпсувати їх. Тим часом займемося фаршем.
2. Я звикла для домашньої ковбаси робити фарш сама, тому беру в рівних пропорціях свинину і яловичину і перекручують м'ясо в м'ясорубці.
3. Додаємо за смаком сіль, чорний мелений перець, суху гірчицю і спеції. Нарізаємо дрібно часник і також додаємо в фарш. Тепер добре все перемішуємо до стану однорідної маси. Додаємо трохи води, щоб зробити фарш, соковитіше і в самому кінці -трохи сухого молока.
4. Начиняємо кишку отриманим фаршем, формуємо ковбаски потрібної довжини.
5. Потім по черзі викладаємо їх на решітку в аерогриль. Додаємо трохи води і доводимо до кипіння, так хвилин 10 ковбаски готуються. Після цього підставляємо піддон і викладаємо їх на фольгу. Гриль потрібно виставити на 250 градусів, запікаємо близько 20 хвилин.
6. Ось такі виходять ковбаски гриль в аерогрилі в готовому вигляді.