Ковбаски-гриль для дружної компанії
(покроковий рецепт з фото)
Ковбаски-гриль відмінно підходять для виїздів на природу з друзями. Соковиті, апетитні і дуже смачні, вони відрізняються від магазинних не тільки смаком, але і якістю, адже приготовлені власноруч.
Як здорово в гарну погоду вибратися з друзями на природу. Але коли шашлики вже трохи набридли, ковбаски-гриль стають відмінною ідеєю для пікніків. А які смачні у вас вийдуть ковбаски, якщо ви їх приготуєте самі, а не будете купувати в магазині. Готувати їх дуже легко і досить швидко, а виходять ковбаски соковитими, ароматними, дуже апетитними і безумовно дуже смачними. А як приготувати ковбаски-гриль для дружної компанії, я вам прямо зараз і розповім.
- Свинина - 3 кілограма
- Сало - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 4 штуки
- Коньяк - 100 мілілітрів
- Часник - 5-6 зубчиків
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Мускатний горіх - 1/3 чайних ложки
- Перець чилі - 1/3 штуки
- Суміш перців - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Сухі трави - 1/2 чайних ложки (орегано, базилік, чебрець)
- Свинячі кишки - 500 грам
- Петрушка - 1/2 пучка (за смаком)
М'ясо, сало і цибулю нарізаємо великими шматками. Додаємо всі спеції, коньяк і дрібно порізаний перець чилі і петрушку. Добре перемішуємо, накриваємо плівкою і залишаємо на 1 час.
Якщо свинячі кишки у вас солоні, їх необхідно замочити у воді хвилин на 30. Потім добре промийте їх під проточною водою і всередині, і зовні.
Потім замариноване м'ясо за допомогою м'ясорубки подрібнюємо в фарш.
Використовуючи спеціальну насадку, набиваємо кишки фаршем і формуємо невеликі ковбаски. Дуже щільно НЕ набиваємо, а бульбашки повітря пробиваємо голкою або зубочисткою.
Перед смаженням ковбаски проколюємо кілька разів зубочисткою і відправляємо на гаряче вугілля. roza_ker, періодично перевертаючи до рум'яності.
А потім готові ковбаски-гриль подаємо для своєї дружної компанії з коханим соусом або свіжими овочами.