Рецепт Ковбаски-гриль для дружної компанії фото

Ковбаски-гриль для дружної компанії
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ковбаски-гриль відмінно підходять для виїздів на природу з друзями. Соковиті, апетитні і дуже смачні, вони відрізняються від магазинних не тільки смаком, але і якістю, адже приготовлені власноруч.

Опис приготування:

Як здорово в гарну погоду вибратися з друзями на природу. Але коли шашлики вже трохи набридли, ковбаски-гриль стають відмінною ідеєю для пікніків. А які смачні у вас вийдуть ковбаски, якщо ви їх приготуєте самі, а не будете купувати в магазині. Готувати їх дуже легко і досить швидко, а виходять ковбаски соковитими, ароматними, дуже апетитними і безумовно дуже смачними. А як приготувати ковбаски-гриль для дружної компанії, я вам прямо зараз і розповім.

  • Свинина - 3 кілограма
  • Сало - 400 грам
  • Ріпчаста цибуля - 4 штуки
  • Коньяк - 100 мілілітрів
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Мускатний горіх - 1/3 чайних ложки
  • Перець чилі - 1/3 штуки
  • Суміш перців - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Сухі трави - 1/2 чайних ложки (орегано, базилік, чебрець)
  • Свинячі кишки - 500 грам
  • Петрушка - 1/2 пучка (за смаком)
ковбаски-гриль для дружної компанії - фото крок 1
М'ясо, сало і цибулю нарізаємо великими шматками. Додаємо всі спеції, коньяк і дрібно порізаний перець чилі і петрушку. Добре перемішуємо, накриваємо плівкою і залишаємо на 1 час.
ковбаски-гриль для дружної компанії - фото крок 2
Якщо свинячі кишки у вас солоні, їх необхідно замочити у воді хвилин на 30. Потім добре промийте їх під проточною водою і всередині, і зовні.
ковбаски-гриль для дружної компанії - фото крок 3
Потім замариноване м'ясо за допомогою м'ясорубки подрібнюємо в фарш.
ковбаски-гриль для дружної компанії - фото крок 4
Використовуючи спеціальну насадку, набиваємо кишки фаршем і формуємо невеликі ковбаски. Дуже щільно НЕ набиваємо, а бульбашки повітря пробиваємо голкою або зубочисткою.
ковбаски-гриль для дружної компанії - фото крок 5
Перед смаженням ковбаски проколюємо кілька разів зубочисткою і відправляємо на гаряче вугілля. roza_ker, періодично перевертаючи до рум'яності.
ковбаски-гриль для дружної компанії - фото крок 6
А потім готові ковбаски-гриль подаємо для своєї дружної компанії з коханим соусом або свіжими овочами.

Схожі рецепти