Рецепт Чевапчічі (ковбаски гриль) фото

Чевапчічі (ковбаски гриль)
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Пропоную приготуватися сьогодні м'ясні ковбаски гриль з Балканського півострова. Вони дуже соковиті і ароматні. Чевапчічі (або чебапчічі) - так називають ці ковбаски на Балканському півострові.

Опис приготування:

Дуже смачні гостренькі м'ясні ковбаски підсмажені на вугіллі. Дуже просте, але разом з тим дуже смачна страва, яке безумовно не залишить байдужим ваших близьких і гостей вашого будинку.

  • Свинина - 500 грам
  • Яловичина - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Харчова сода - 1 Чайна ложка
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Гострий чилі перець - 1/3 чайних ложки
  • Червоний гострий перець - 1/3 чайних ложки
чевапчічі (ковбаски гриль) - фото крок 1
Прокрутіть через м'ясорубку м'ясо і ріпчасту цибулю. Добре вимісити вийшов фарш.
чевапчічі (ковбаски гриль) - фото крок 2
Додайте у фарш сіль, соду і спеції.
чевапчічі (ковбаски гриль) - фото крок 3
Протягом 5 хвилин відбивайте фарш до отримання однорідної, тягучою консистенції.
Приберіть фарш на 3 години в холодильник.
чевапчічі (ковбаски гриль) - фото крок 4
Відріжте від порожньої пластикової пляшки верхню третину. В утворену від пляшки воронку щільно набийте фарш. Видавіть фарш через шийку пляшки на плоску поверхню (піднос).
чевапчічі (ковбаски гриль) - фото крок 5
Якщо необхідно, розріжте отримані ковбаски на порції необхідного вам розміру.
чевапчічі (ковбаски гриль) - фото крок 6
Обсмажте ковбаски на решітці гриль або сковороді з усіх боків протягом 15 хвилин.

Схожі рецепти