Ковбаски гриль в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні і духмяні ковбаски з індички і курочки - це прекрасне блюдо для будь-якого застілля! Показую і розповідаю вам рецепт приготування ковбасок гриль в мультиварці.
Для приготування ковбасок гриль нам знадобиться філе курки (можна з стегна брати), індички, а також готові свинячі кишки. Я беру такі на базарі, їх не треба промивати або чистити, а можна відразу приступати до приготування ковбасок. Раджу взяти розмарин ще і чебрець для начинки: аромат буде чудовий! Щоб отримати ефект гриль, рекомендую включати режим "жарка" .
- Філе індички - 200 грам
- Куряче філе - 400 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Спеції - За смаком
- Свиняча кишка - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Філе індички промийте, видаліть всі плівочки, наріжте дрібно.
Порубати потім м'ясо дрібно. Не раджу використовувати м'ясорубку або блендер: у птахів м'ясо ніжне дуже. Додайте спеції за смаком, перемішайте.
Точно також поступите з курячим філе. Потім перемішайте обидва фаршу, додайте розмарин і часник подрібнений.
Перемішайте до однорідної маси.
Приступаємо до приготування ковбасок: на кінці кишки зав'яжіть вузлик, кишку злегка надіньте на трубку (можна обрізаний широкий шприц), і наповнюйте її фаршем.
Потім зав'яжіть кінець.