Курячі рулетики з курагою і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукайте новенькі, цікаві рецепти, щоб поповнити свою кулінарну скарбничку, тоді рекомендую поглянути на це приголомшливо апетитне, вишукане і дивно смачна страва.
Хочу поділитися приголомшливим способом, як приготувати фаршировану курагу, запечену в беконі і курячому філе. Цей приголомшливий рулет чудово підійде як в якості основного блюда, так і як закуска на повсякденний або святковий стіл. Приголомшливе поєднання солодкої кураги і пікантного часнику ... Це блюдо для справжніх гурманів!
- Чорнослив - 50 грам (велика)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Бекон - 4 скибочки
- Куряче філе - 1 штука
- Гірчичний - 1 За смаком (по бажанню)
- Сіль і перець - 1 За смаком
1. Для початку залийте гарячою водою курагу, щоб вона стала більш м'якою. Очистіть часник, наріжте його тонкими пластинками. Обсушити курагу, зробіть в ній надрізи, всередину яких помістіть часник.
2. Можна запікати таку курагу тільки в беконі, але смачніше і ситніше вийде, якщо додати куряче філе. Вимийте, обсушити і відбийте його акуратно.
3. Приправити сіллю і poperčite файл за смаком. Змастіть тонким шаром гірчиці, викладіть на край фаршировану курагу.
4. Акуратно згорніть рулетом, який потім загорніть в бекон. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку.
5. Приблизно через 20 хвилин утворюється апетитна рум'яна кірочка, а курочка як слід проготовітся. Остудіть трохи, а потім наріжте порційними шматочками. Можна подавати блюдо до столу.