Рецепт Курячі рулетики з курагою і беконом фото

Курячі рулетики з курагою і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Фрукти , Курка , Сухофрукти , Чорнослив , Бекон
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви шукайте новенькі, цікаві рецепти, щоб поповнити свою кулінарну скарбничку, тоді рекомендую поглянути на це приголомшливо апетитне, вишукане і дивно смачна страва.

Опис приготування:

Хочу поділитися приголомшливим способом, як приготувати фаршировану курагу, запечену в беконі і курячому філе. Цей приголомшливий рулет чудово підійде як в якості основного блюда, так і як закуска на повсякденний або святковий стіл. Приголомшливе поєднання солодкої кураги і пікантного часнику ... Це блюдо для справжніх гурманів!

  • Чорнослив - 50 грам (велика)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Бекон - 4 скибочки
  • Куряче філе - 1 штука
  • Гірчичний - 1 За смаком (по бажанню)
  • Сіль і перець - 1 За смаком
курячі рулетики з курагою і беконом - фото крок 1
1. Для початку залийте гарячою водою курагу, щоб вона стала більш м'якою. Очистіть часник, наріжте його тонкими пластинками. Обсушити курагу, зробіть в ній надрізи, всередину яких помістіть часник.
курячі рулетики з курагою і беконом - фото крок 2
2. Можна запікати таку курагу тільки в беконі, але смачніше і ситніше вийде, якщо додати куряче філе. Вимийте, обсушити і відбийте його акуратно.
курячі рулетики з курагою і беконом - фото крок 3
3. Приправити сіллю і poperčite файл за смаком. Змастіть тонким шаром гірчиці, викладіть на край фаршировану курагу.
курячі рулетики з курагою і беконом - фото крок 4
4. Акуратно згорніть рулетом, який потім загорніть в бекон. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку.
курячі рулетики з курагою і беконом - фото крок 5
5. Приблизно через 20 хвилин утворюється апетитна рум'яна кірочка, а курочка як слід проготовітся. Остудіть трохи, а потім наріжте порційними шматочками. Можна подавати блюдо до столу.

Схожі рецепти