Курячі рулетики з беконом і кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 11
Час приготування: 30 хв.
Сьогодні хочу поділитися з вами, як приготувати курячі рулетики з беконом і кабачком - суперсмачний, соковите блюдо на закуску до святкового столу або на кожен день.
Опис приготування:
Сніданок, яка зникає зі столу за лічені хвилини, - смачні курячі рулетики з беконом і кабачком. Дуже просте в приготуванні блюдо. Такі рулетики оцінять і ті, хто рахує калорії, і вони, хто любить їжу поситнее. Рекомендую подавати таку закуску прямо з печі відразу до столу. Виходить смачне, легке блюдо, оригінально виглядає, а готувати його зовсім нескладно.
- Куряче філе - 4 штуки
- Бекон - 300 грам
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Салатний лист - 3-5 штук
Куряче філе порізати на порційні шматочки.
Помістіть шматочки в миску, приправити сіллю.
У слайс бекону загорніть шматочок філе.
Наріжте кабачок уздовж тонкими пластинами, проваріть їх на слабкому вогні 3-5 хвилин.
Порубати часник ножем на дрібні шматочки.
Додати сіль пластмасова цукіні, покладіть часник.
Загорніть кабачок разом зі шматочком курячого філе.
Запікайте рулетики в духовці, розігрітій до 200 градусів, 15-20 хвилин. Подавайте на блюді з салатним листами.