Рулетики з баклажанів з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Ця гаряча закуска досить просто готується і відмінно підійде як для святкового столу, так і для щоденної трапези. Рулетики з баклажанів з пікантною начинкою, загорнуті беконом. Смачно!
У начинку можна додати щось ще цікаве, наприклад, мелені волоські горіхи, в'ялені помідори або варене яйце. І запікати можна такі рулетики ще під шаром сиру. Пробуйте!
- Баклажан - 2 штуки
- Бекон - 8 скибочок
- Хліб білий - 100 грам
- Сир тертий - 50 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
1. Баклажани помийте і наріжте пластинами скибочками уздовж.
2. Обсмажте на сковороді до м'якості, потім остудіть.
3. Для начинки змішайте хлібні крихти, тертий сир, подрібнений часник і нарізану зелень. Вирізати сіль.
4. На край обсмаженого баклажана викладіть трохи начинки.
5. Сверре ruletom. Проробіть так з усіма скибочками баклажанів.
6. Оберніть кожен рулетик скибочкою бекону.
7. Викладіть у жароміцних форму. Запікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 10 хвилин.
8. Смачного!