Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Баклажани можна купити завжди, тому розповім вам, як приготувати рулетики з баклажанів з волоськими горіхами. Не бійтеся різноманітності інгредієнтів, вони дуже добре поєднуються один з одним!
Ця страва виходить дуже ситним і дуже ароматним завдяки начинці з зеленню, спеціями і сметаною. Замість сметани ви можете за бажанням взяти майонез, але врахуйте, що кожен майонез має свій смак і аромат, тому може трохи перебити смак самої начинки. Обов'язково дайте баклажанів охолонути після того, як ви їх обсмажили, а також охолодіть начинку - так рулетики буде простіше загорнути. Дуже рекомендую приготувати таку страву на святковий стіл!
- Горіхи волоські - 150 грам
- Крем - 200 грам
- Баклажан - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 1 часточка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Гіркий перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 За смаком
1. Наріжте баклажан тонкими смужками товщиною 4-5 мм, приправити сіллю і Susp, щоб з них вийшов сік.
2. Приготуйте начинку. Дрібно наріжте зелень: кріп і базилік. Натріть на тертці часник, імбир. Додайте перебиті блендером волоські горіхи, поперчіть, додайте гірчицю, приправити сіллю, добре перемішайте і додайте сметану (можна майонез).
3. Поставте начинку в холодильник на деякий час. Викладіть баклажани на паперовий рушник і промокніть їх зверху паперовим рушником.
4. Обсмажте на розпеченій сковороді з обох сторін і викладіть на блюдо (не інший інший). Дайте їм охолонути.
5. На товстий край баклажана покладіть начинку і загорніть рулетиком. Викладіть рулетики на блюдо і прикрасьте. Смачного!