Аджика з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Волоські горіхи вносять родзинку в уже знайоме блюдо, надаючи йому чудові смакові якості. Закуску можна готувати в мультиварці або на плиті.
Це класичний спосіб приготування аджики з волоськими горіхами. Всі пропорції підібрані дуже гармонійно, що робить закуску неймовірно пікантною і смачною. Готову аджику можна намазувати на хліб або подавати замість соусу до м'ясних страв. Хай щастить!
- Перець болгарський - 1 кілограм
- Перець чилі - 2 штуки
- Горіхи волоські - 150 грам (подрібнені в ступці)
- Помідори - 2 штуки
- Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Braai - 1 пучок
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Часник - 1 штука
Промиваємо овочі. Видаляємо у всіх перців плодоніжки і насіння. Нарізаємо все кубиками, так само нарізаємо томати. Перекладаємо все в блендер, подрібнюємо в кашку. Додаємо горіхи, сіль, цукор і спеції. Ще раз ретельно перемішуємо.
Отриману масу виливаємо в сотейник. На повільному вогні, помішуючи, варимо аджику 25 хвилин. В кінці додаємо очищений і тертий на тертці часник.
Гарячу аджику розкладіть по стерилізованим банкам. Укутайте їх в ковдру і дочекайтеся повного остигання. Закуску зберігайте в прохолодному місці. Смачного!