Рецепт Аджика з волоськими горіхами фото

Аджика з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Помідор , Горіхи , Грецькі горіхи , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Аджика , Гірке
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Волоські горіхи вносять родзинку в уже знайоме блюдо, надаючи йому чудові смакові якості. Закуску можна готувати в мультиварці або на плиті.

Опис приготування:

Це класичний спосіб приготування аджики з волоськими горіхами. Всі пропорції підібрані дуже гармонійно, що робить закуску неймовірно пікантною і смачною. Готову аджику можна намазувати на хліб або подавати замість соусу до м'ясних страв. Хай щастить!

  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Горіхи волоські - 150 грам (подрібнені в ступці)
  • Помідори - 2 штуки
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Braai - 1 пучок
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Часник - 1 штука
аджика з волоськими горіхами - фото крок 1
Промиваємо овочі. Видаляємо у всіх перців плодоніжки і насіння. Нарізаємо все кубиками, так само нарізаємо томати. Перекладаємо все в блендер, подрібнюємо в кашку. Додаємо горіхи, сіль, цукор і спеції. Ще раз ретельно перемішуємо.
аджика з волоськими горіхами - фото крок 2
Отриману масу виливаємо в сотейник. На повільному вогні, помішуючи, варимо аджику 25 хвилин. В кінці додаємо очищений і тертий на тертці часник.
аджика з волоськими горіхами - фото крок 3
Гарячу аджику розкладіть по стерилізованим банкам. Укутайте їх в ковдру і дочекайтеся повного остигання. Закуску зберігайте в прохолодному місці. Смачного!

Схожі рецепти