Рулетики з баклажанів з фетою
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливу закуску хочу вам показати. Ніжні, апетитні рулетики з неймовірно смачною начинкою прикрасять ваш святковий стіл і точно нікого не залишать байдужими. Запам'ятовуйте!
Перед вами цікава ідея, як приготувати рулетики з баклажанів. В якості начинки я пропоную використовувати сир "фета", зелень і кедрові горіхи. Поєднання дійсно приголомшливе! Начинка виходить дивно смачною, просто пальчики оближеш!
- Баклажан - 1 штука
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Цибулина - 1/2 штуки
- Часник - 1-3 зубчиків
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком (базилік, м'ята)
- Фета - 150 грам
- Кедровий горіхи - 50 грам
1. Баклажани вимийте, наріжте тонкими пластинками і щедро присипте сіллю. Залиште хвилин на 10. Після добре промийте та висушіть.
2. Полийте трохи оливковою олією і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте хвилин 10-15 до румяности.
3. Тепер можна зайнятися начинкою. На сковороді з невеликою кількістю масла обсмажити цибулю і часник. Додайте сіль, перець, зелень, зніміть з вогню. Викладіть в начинку сир і перемішайте.
4. Горішки підсушіть на сухій сковороді і додайте в начинку.
5. На баклажан викладіть начинку.
6. І акуратно згорніть рулетом.
7. Краса! Подавайте рулети з баклажанів з соусом або овочами за смаком.
Смачного!
Смачного!