Рулетики з баклажанів по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Такі апетитні рулетики - відмінна ідея для святкового столу. У них дуже приємний ніжний смак з пікантними нотками, повірте, ваші гості оцінять це блюдо гідно.
Коли чекаєш гостей, то завжди виникає питання: а чому ж таким смачним їх сьогодні пригостити? Я завжди намагаюся кожен раз придумати щось новеньке і незвичайне, так я і натрапила на цей рецепт приготування рулетиків з баклажанів по-грузинськи. Мені сподобалася і сама ідея з'єднати в начинці волоські горіхи з цибулею і часником, а так само порадувало і то, що приготувати їх дуже легко і просто. Як і очікувалось, це чудове блюдо розійшлося на ура, гості спустошили тарілку за лічені хвилини, ну а я з задоволенням вислухала на свою адресу чимало похвал, загалом, всі залишилися задоволені. Тепер я хочу поділитися цим чудовим рецептом і з вами і розповісти, як приготувати смачні рулетики з баклажанів по-грузинськи.
- Баклажан - 1-2 штук(1 великий або 2 маленьких )
- Горіхи волоські - 0, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Аджика грузинська - 0, 5 чайних ложки
- Хміль-сунелі - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 2-5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком