Рулетики з баклажанів з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Цю страву можна назвати і святковим, вони красиво і яскраво виглядає на столі, а можна і кожен день готувати його до вечері, це смачно і швидко! Давайте приготуємо рулетики з баклажанів з морквою!
З одного великого баклажана у мене вийшло 8 рулетиков з корейською морквою. Вибираючи баклажан, зверніть увагу на його колір, якщо він дуже темний, не варто його купувати, він перезрілий і всередині буде багато кісточок. Беріть світлий, молоденький баклажан, він відмінно прожарітся і вийде смачна закуска. Хай щастить!
- Баклажан - 1 штука (великий)
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Помідор - 0, 5-1 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Масло rafinirovannoe - 30 мілілітрів
Приготуйте продукти. Знадобиться один великий баклажан або пару маленьких в діаметрі, але довгих. Якщо помідор великий, то досить половинки.
Баклажан вимийте і відріжте хвостик. Поріжте його вздовж на довгі смужки, ширина приблизно 5 мм. Посоліть і залиште на кілька хвилин пустити сік.
Розігрійте сковороду. Налийте трохи рослинного масла і обсмажте баклажани до м'якості з двох сторін.
Смаженим листочків дайте охолонути трохи, змастіть майонезом.
На кожен листочок баклажана покладіть по чуть-чуть морквини корейської та по шматку помідора.
Поверніть рулетиком кожен листочок баклажана. Закуску укладіть на лиття салату або просто прикрасьте зеленню при подачі. Приємного!