Рецепт Салат «світлофор» з корейською морквою фото

Салат «світлофор» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Салат "світлофор" з корейською морквою готується з простих продуктів, але його "родзинка" в зовнішньому вигляді. Особливо ефектно він буде виглядати, якщо це індивідуальна подача салату.

Смак салату залежить від приготування курячого філе. Дуже важливо, щоб готова грудка була соковитою, пряної і не загубилася в салаті.

  • Куряче філе - 250 грам
  • Морква по-корейськи - 150 грам
  • Сир - 50 грам (твердих сортів)
  • Перець болгарський - 2 штуки (жовтого і зеленого кольору)
  • Помідор - 1 штука (середній)
  • Кріп - 1/4 пучка (маленький)
  • Майонез - За смаком
 Салат
Підготуйте необхідні інгредієнти.
 Салат
Для початку підготуємо куряче філе. Залийте грудку соєвим соусом, злегка присолите і додайте перець. Залиште на 30 хвилин.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
 Салат
Після закінчення часу загорніть філе в фольгу і запікайте 30 хвилин. Після фольгу розкрийте і доведіть до готовності. При тому, що протикає ножем, виділяється сік повинен бути прозорим.
 Салат
Готову грудку охолодіть.
 Салат
Тепер підготуйте овочі. Помідор і перці наріжте дрібними кубиками.
 Салат
Охолоджене філе наріжте дрібними кубиками, сир натріть на дрібній тертці.
 Салат
До курки додайте пару-трійку ложок майонезу і перемішайте.
 Салат
Визначтеся зі способом подачі. Я вибрала індивідуальний. Якщо ви зупинилися на загальній подачі, візьміть довгастий салатник. У салатник розкласти куряче філе з майонезом, у вигляді окремих "гірок" .
 Салат
На куряче філе викладіть шар з корейської моркви.
 Салат
Шар моркви посипте сиром і після змастіть майонезом.
 Салат
На завершення розподіліть помідори і перець відповідно до кольорів "світлофора" .
 Салат
Залиште салат на 20 хвилин і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти