Салат «світлофор» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "світлофор" з корейською морквою готується з простих продуктів, але його "родзинка" в зовнішньому вигляді. Особливо ефектно він буде виглядати, якщо це індивідуальна подача салату.
Смак салату залежить від приготування курячого філе. Дуже важливо, щоб готова грудка була соковитою, пряної і не загубилася в салаті.
- Куряче філе - 250 грам
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Сир - 50 грам (твердих сортів)
- Перець болгарський - 2 штуки (жовтого і зеленого кольору)
- Помідор - 1 штука (середній)
- Кріп - 1/4 пучка (маленький)
- Майонез - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Для початку підготуємо куряче філе. Залийте грудку соєвим соусом, злегка присолите і додайте перець. Залиште на 30 хвилин.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Після закінчення часу загорніть філе в фольгу і запікайте 30 хвилин. Після фольгу розкрийте і доведіть до готовності. При тому, що протикає ножем, виділяється сік повинен бути прозорим.
Готову грудку охолодіть.
Тепер підготуйте овочі. Помідор і перці наріжте дрібними кубиками.
Охолоджене філе наріжте дрібними кубиками, сир натріть на дрібній тертці.
До курки додайте пару-трійку ложок майонезу і перемішайте.
Визначтеся зі способом подачі. Я вибрала індивідуальний. Якщо ви зупинилися на загальній подачі, візьміть довгастий салатник. У салатник розкласти куряче філе з майонезом, у вигляді окремих "гірок" .
На куряче філе викладіть шар з корейської моркви.
Шар моркви посипте сиром і після змастіть майонезом.
На завершення розподіліть помідори і перець відповідно до кольорів "світлофора" .
Залиште салат на 20 хвилин і подавайте до столу. Смачного!