Салат з корейською морквою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Класний рецепт салату, який можна подати як до святкового столу, так і на кожен день! Прекрасне поєднання з корейської моркви, маринованих опеньків і курячого м'яса. Обов'язково приготуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування салату з корейською морквою і грибами. Мариновані гриби можна замінити свіжими, в такому випадку їх варто обсмажити в олії разом з цибулею. Із зазначених інгредієнтів виходить 2 порцій салату, яких вистачає на 4 персони. Хай щастить!
- Куряче філе - 300 грам (відварне)
- Огірки - 3 штуки
- Опеньки мариновані - 350 грам
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Куряче м'ясо слід заздалегідь відварити, а потім подрібнити. Огірки промиваємо та нарізаємо тонкою соломкою.
Для красивої подачі на стіл скористайтеся круглою формою без дна. Помістіть її на широку тарілку. Стінки формочки змастіть майонезом.
Викладіть половину курки. Змастіть майонезом.
Курку трохи утрамбовуємо. Викладаємо половину маринованих опеньків, змащуємо майонезом.
Тепер викладаємо половину огірків. Також змащуємо їх майонезом.
Акуратно виймаємо форму, щоб не пошкодити конструкцію.
Викладаємо зверху половину корейської моркви.
Прикрашаємо блюдо тертим сиром. Перед подачею на стіл ставимо його в холодильник. З решти інгредієнтів робимо ще одну порцію салату. Смачного!