Cлоений салат з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Ситний, апетитний і досить простий у приготуванні листковий салат з корейською морквою в домашніх умовах - відмінний варіант для щоденного і навіть святкового меню.
Рецепт приготування листкового салату з корейською морквою припаде до смаку любителям пікантних і ситних страв. Використання рибних консервів - відмінна ідея в даному випадку, так як це не тільки прекрасне смакове поєднання, але і істотна економія часу, що особливо важливо в передсвятковій метушні.
- Морква - 150 грам (корейською мовою)
- Картопля - 3-4 штук
- Консервована рибка - 100 грам
- Яйце - 1-2 штук
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Для економії часу картопля і яйця можна відварити, охолодити і очистити заздалегідь. Ось перед вами весь набір продуктів, які увійдуть в цей простий рецепт листкового салату з корейською морквою.
2. На дно салатник рівним шаром викладіть тертий на крупній тертці або середньої картопля. Підсолити трохи, змастіть тонким шаром майонезу.
3. Далі викладаємо подрібнену свіжу зелень. В даному випадку це тільки пір'я цибулі, але ви можете використовувати будь-які поєднання, які вам до душі.
4. Знову невеликий шар картоплі, змащений майонезом і підсолений за смаком.
5. Наступним шаром піде рибка. За цим рецептом приготування листкового салату з корейською морквою використовується тріска, але також прекрасно підійде тунець, наприклад.
6. Мартенс відділи Желтков. Перші натріть на тертці і викладіть поверх риби.
7. Моркву наріжте ножем, щоб було зручніше їсти, викладіть її рівним шаром. Зробіть тонку майонезну сітку, потім акуратно розмажте її. Не перестарайтеся з майонезом, щоб салат не був занадто жирним.
8. Листковий салат з корейською морквою в домашніх умовах готовий. Надішліть його в холодильник на 1-2 годину, щоб він просочився. А перед подачею присипте його тертим жовтком і прикрасьте за бажанням зеленню або маленькими помідори.