Cлоений торт «політ»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо страва смачна, то це відмінно, а якщо ще й просте, то воно просто заслуговує бути в кулінарній книги кожної господині. Ви просто здивуєтеся тому, який я хочу запропонувати вам рецепт.
Мій рецепт одночасно простий, швидкий, смачний, святковий і недорогий. Вивчіть, як приготувати листковий торт "поліно" . Всього чотири інгредієнти і 30 хвилин часу готування, а випічка виходить просто обладнаний і дуже красивою. Гостям буде здаватися, що ви просто справжній кондитер.
- Тісто листкове - 500 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Згущене молоко, банку - 1 штука
- Шоколад - 50 грам
Заздалегідь необхідно розморозити тісто. Наріжте його на смужки? випікайте їх при 200 градусах протягом 12 хвилин. Потім остудіть.
Для крему збийте масло кімнатної температури до пишного стану. Вводите в нього згущене молоко, продовжуючи збивати. Також додайте порубаний шоколад.
На харчову плівку укладіть шар паличок, його промажьте кремом. Укладайте так шарами, складаючи палички у вигляді поліна. Загорніть готову конструкцію плівкою.
Торт залиште в холодильнику хоча б на 20 хвилин. Але краще для повного застигання залишити його на 4 годину. Прикрасьте за бажанням, краще крихтою від печива. Приємного чаювання!