Рецепт Торт «горіховий політ» фото

Торт «горіховий політ»
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Молочні продукти , Яйця , Горіхи , Молоко , Вершкове масло , Арахіс
Низькокалорійні
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропонуємо смачний рецепт, як приготувати торт"Горіховий політ" . Його повітряні коржі сподобаються всім, цей торт - аналог знаменитого"Київського" . Ласощі для всієї родини.

Опис приготування:

Смачна випічка це та, що приготовлена ​​своїми руками. Тоді ви можете бути впевнені в якості та свіжості використаних продуктів. Для приготування торта можна взяти будь-які горіхи, в стандартному рецепті використовують арахіс.

Дивіться, як приготувати торт"Горіховий політ" , готуйте і насолоджуйтеся його смаком!

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 400 грам
  • Арахіс - 180 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Коньяк - 1 Ст. Ложка
  • Ваніль - 1 штука (упаковка)
  • Какао - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
торт
1. Миску, в якій будемо готувати тісто, ставимо в морозильник на десять хвилин. Арахіс промиваємо і обсмажуємо на сковороді, в духовці або мікрохвильовій печі. Кладемо арахіс в чашу блендера і перебиваємо на дрібні шматочки (необхідно, щоб залишалися шматочки).
торт
2. Відокремлюємо білки від жовтків, білки охолоджуємо, додаємо їх в охолоджену миску, кладемо дрібку солі і збиваємо їх в міцну піну.
торт
3. Після того, як білки загусли, по одній ложці додаємо цукор і продовжуємо збивати.
торт
4. Після того, як ввели весь цукор і він розчинився, додаємо до маси розтерті горіхи. Перемішуємо дуже обережно, ложкою знизу вгорі.
торт
5. Деко застилає пергаментом і виливаємо горіхово-білкову суміш.
торт
6. Духова шафа розігріваємо до 110 градусів і ставимо деко на 70-90 хвилин, дверцята не закриваємо повністю, щоб коржі підсушують.
торт
7. У сотейник вливаємо молоко, жовтки і цукор, варимо все на маленькому вогні, помішуючи, хвилин десять-п'ятнадцять.
торт
8. Масло попередньо розм'якшити і збити його віночком.
торт
9. Не перестаючи збивати, вливаємо тонкою цівкою сироп з молока, яєць і цукру. Відправляємо в холодильник на двадцять хвилин.
торт
10. Коржі перемащуємо кремом, краю теж змащуємо кремом. Решта горіхи і шматочки від коржів подрібнюємо і обволікає краю торта. Відправляємо готовий десерт в холодильник на годину, після чого він готовий. Смачного!

Схожі рецепти