Торт «політ» (найпростіший рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 19 г. 0 хв.
Хочу розповісти вам, як приготувати торт"Поліно" (найпростіший рецепт). Це, дуже смачне і ніжне ласощі. Мінімум зусиль і інгредієнтів, а в результаті - приголомшливий десерт до чаю для вас!
Опис приготування:
Всього три інгредієнти вам знадобиться, щоб зробити цей приголомшливий тортик на своїй кухні. Хіба не дивно? До того ж для приготування цього десерту не потрібні кулінарні навички, адже навіть дитина зможе повторити цей рецепт. При бажанні ви можете урізноманітнити крем, доповнивши його цедрою цитрусових для аромату, наприклад, або невеликою кількістю лікеру для пікантності, якщо торт НЕ їстимуть діти. Зібрати його потрібно заздалегідь, щоб він просочувався не менш 10 годин в холодильнику перед подачею, тоді він буде буквально танути в роті.
- Тісто листкове - 1 кілограм
- Вершки - 2 склянки
- Банка згущеного молока - 1 штука
1. Для початку викладіть листкове тісто на робочу поверхню і наріжте смужками шириною близько 2 сантиметрів.
2. Деко застеліть пергаментом, викладіть тісто і відправте в розігріту до 190 градусів духовку.
3. Після того, як палички подрумянились, приблизно хвилин через 15-20, зніміть їх з дека і остудіть.
4. Для приготування крему необхідно в глибокій мисці збити вершки до пишності.
5. Після додайте згущене молоко, продовжуючи збивати. Усе, крем готовий!
6. На робочу поверхню викладіть лист харчової плівки. На неї покладіть приблизно третину паличок з тіста. Відразу відкладіть кілька для присипки. Змастіть рясно кремом.
7. Потім знову ряд паличок і крем.
8. Трохи крему залиште для прикраси торта перед подачею. Акуратно згорніть за допомогою плівки.
9. Щільно притисніть руками, щоб надати торту форму поліна.
10. Можна для надійності обернути фольгою. Усе, надішліть тортик в холодильник, нехай просочиться.
11. Перед подачею змастіть торт кремом, що залишився і присипте паличками, подрібненими в крихту. Приємного чаювання!