Торт «політ»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 6 г. 0 хв.
Іноді мінімальний і простий набір продуктів може подарувати вам на рідкість приголомшливе блюдо. Я не раз вже переконувалася в цьому. Тепер черга дійшла і до прекрасної випічки на свято.
Опис приготування:
Пропоную вам обов'язково вивчити нескладний рецепт, як приготувати торт"Поліно" . Для нього потрібно всього три інгредієнти: листкове тісто, згущене молоко і вершкове масло. Але в підсумку виходить дуже смачне солодке блюдо. Його слід готувати заздалегідь, так як торт настоюється в холодильнику близько 4-х годин.
- Готове листкове тісто - 400 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Згущене молоко - 1 штука (банку)
Наріжте тісто на смужки шириною в 1 см. Випікайте його на деку в духовці протягом 15-20 хвилин при 200 градусах.
Для крему з'єднайте розм'якшене масло зі згущеним молоком.
Збийте крем до отримання єдиної консистенції.
На складену харчову плівку покладіть в ряд листкові палички.
Щедро промажьте їх кремом.
Потім - ще раз палички і знову крем. І так продовжуйте, поки все не закінчиться.
Щільно скрутіть інгредієнти харчовою плівкою, щоб палички з кремом нагадували поліно.
Залиште торт мінімум на 4 години в холодильнику. Подавайте його, нарізавши порціями. Приємного чаювання!