Cлоений пиріг зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви теж без розуму від домашньої несолодкої випічки без зайвого клопоту, то рекомендую вам на замітку цей класний спосіб, як приготувати листковий пиріг зі свининою. Просто, смачно, ситно і смачно!
Цей рецепт - чудовий приклад поєднання простоти і чудовий смак. У начинку використаний мінімум інгредієнтів, але при бажанні ви завжди можете додати найрізноманітніші овочі, спеції або соус, наприклад. Щоб зробити пиріг ситніше, ви можете чергувати шар фаршу і тонко нарізаної картоплі, буде дуже класно!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибулина - 2 штуки
- Стебло селери - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, мускатний горіх, розмарин і т. Д.)
- Листкове тісто - 1 кілограм
- Яйце - 1 штука
1. Для початку пропустіть через м'ясорубку вимите і обсушене м'ясо. Подрібніть кубиками цибулю і селеру. Викладіть в сотейник з невеликою кількістю масла цибулю і селеру. Обсмажте до прозорості. Додайте фарш і тушкуйте на середньому вогні, помішуючи, до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком.
2. Розділіть тісто на дві частини і розкачайте. Викладіть один пласт тіста на дно жароміцної форми. Відведіть туди начинку.
3. Накрийте другим шаром тіста. Кінець палиці. Зробіть в центрі невеликий отвір для виходу пари. Змастіть збитим яйцем і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
4. Запікайте приблизно 20 хвилин. Потім знизьте температуру і залиште пиріг до утворення рум'яної скоринки.
5. Перед подачею залиште пиріг охолонути хвилин на 10, а після можна нарізати порційними шматочками. Смачного!