Рецепт Cлоений пиріг з куркою і брокколі фото

Cлоений пиріг з куркою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Американська кухня
Тісто, Овочі, Птах, Листкове тісто, Брокколі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги

Якщо вам захотілося спробувати який-небудь новий незвичайний рецепт, і ви любите курочку і брокколі, цей пиріг стане вашим улюбленим! На вигляд він здається непростим в приготуванні, на ділі все просто!

А як смачно виходить! хрустке тісто, таїть у роті ніжна начинка з розплавленим сиром - це дійсно щось! Скористайтеся моїм рецептом, як приготувати листковий пиріг з куркою і брокколі, і почастуєте своїх близьких цікавим пирогом.

  • Листкове тісто - 500 грам (заморожене)
  • Куряче філе - 500 грам
  • Твердий сир - 100 грам
  • Брокколі - 200 грам
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штука (цедра і лимонний сік)
  • Часник - 2 зубчики
  • Кунжут - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком (які вам подобаються)
Cлоений пиріг з куркою і брокколі - фото крок 1
Крок 1. Підготуйте всі інгредієнти. Дістаньте заморожене тісто з холодильника. Промийте та висушіть куряче філе.
Cлоений пиріг з куркою і брокколі - фото крок 2
Крок 2. Потріть лимон на тертці для отримання цедри. Подрібніть часник.
Cлоений пиріг з куркою і брокколі - фото крок 3
Крок 3. Поріжте філе на дрібні шматочки, покладіть їх у миску. Туди ж додайте цедру і трохи лимонного соку. Додайте часник, оливкова олія, сіль і перець. Перемішайте і залиште на 20 хвилин.
Cлоений пиріг з куркою і брокколі - фото крок 4
Крок 4. Закип'ятіть воду. Розберіть броколі на суцвіття, покладіть їх у киплячу воду і варіть 5 хвилин. Потім дістаньте і покладіть на паперовий рушник, щоб зайва рідина пішла. Розігрійте сковороду, додайте трохи оливкового масла. Підсмажте курку до золотистого кольору. Дайте її охолонути.
Cлоений пиріг з куркою і брокколі - фото крок 5
Крок 5. Розігрійте духовку до 200 градусів. Розподіліть курку і брокколі по центру тесту. З боків тесту зробіть смуги шириною 2 см. (як на фото). Завертайте смужки таким чином, щоб вийшла косичка. Зверху посипте кунжутом. Запікайте в духовці 15-20 хвилин до золотистої скоринки.

Схожі рецепти