Cлоений пиріг з куркою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам захотілося спробувати який-небудь новий незвичайний рецепт, і ви любите курочку і брокколі, цей пиріг стане вашим улюбленим! На вигляд він здається непростим в приготуванні, на ділі все просто!
А як смачно виходить! хрустке тісто, таїть у роті ніжна начинка з розплавленим сиром - це дійсно щось! Скористайтеся моїм рецептом, як приготувати листковий пиріг з куркою і брокколі, і почастуєте своїх близьких цікавим пирогом.
- Листкове тісто - 500 грам (заморожене)
- Куряче філе - 500 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Брокколі - 200 грам
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука (цедра і лимонний сік)
- Часник - 2 зубчики
- Кунжут - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком (які вам подобаються)
Крок 1. Підготуйте всі інгредієнти. Дістаньте заморожене тісто з холодильника. Промийте та висушіть куряче філе.
Крок 2. Потріть лимон на тертці для отримання цедри. Подрібніть часник.
Крок 3. Поріжте філе на дрібні шматочки, покладіть їх у миску. Туди ж додайте цедру і трохи лимонного соку. Додайте часник, оливкова олія, сіль і перець. Перемішайте і залиште на 20 хвилин.
Крок 4. Закип'ятіть воду. Розберіть броколі на суцвіття, покладіть їх у киплячу воду і варіть 5 хвилин. Потім дістаньте і покладіть на паперовий рушник, щоб зайва рідина пішла. Розігрійте сковороду, додайте трохи оливкового масла. Підсмажте курку до золотистого кольору. Дайте її охолонути.
Крок 5. Розігрійте духовку до 200 градусів. Розподіліть курку і брокколі по центру тесту. З боків тесту зробіть смуги шириною 2 см. (як на фото). Завертайте смужки таким чином, щоб вийшла косичка. Зверху посипте кунжутом. Запікайте в духовці 15-20 хвилин до золотистої скоринки.