Салат «Анастасія» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Ось загадка: коли я дізналася, як приготувати салат "анастасія" з корейською морквою, то задумалася, чому він так називається. Проте це не так вже й важливо, адже головне, що смак відмінний.
І салатик моїй родині припав до душі. Взагалі-то, варіацій на тему корейських закусок багато, і мені подобаються багато. Цю можна віднести до більш ситним страв. На святковому столі він теж буде вдало виглядати. Доступні інгредієнти з курячим м'ясом, все заправлено майонезом ... Смачна класика у вас на тарілках!
- Шинка - 250 грам
- Куряче філе - 150 грам
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Капуста китайська - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Волоський горіх подрібнений - 1 Ст. Ложка
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Спочатку потрібно спекти млинці. Яйця збийте з борошном і невеликою кількістю води. Підсмажте млинці в розігрітій олії до готовності.
Остигнули млинчики наріжте соломкою.
Філе відваріть до готовності в підсоленій воді. Остудіть його, а потім наріжте соломкою.
У салатниці з'єднайте нашатковану соломкою капусту і шинку. Додайте до них курку з млинцями.
Заправте салат майонезом, сіллю і перцем. Додайте до нього горіхи. Все добре перемішайте.
Подавайте салат на листках пекінської капусти. Смачного!