Рецепт Салат «Анастасія» фото

Салат «Анастасія»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Азіатська кухня , Корейська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Пропоную вашій увазі цікавий і швидкий в приготуванні салат"Анастасія" , рецепт якого прижився в нашому меню. Ця страва чудово підійде як для обіду, так і для вечері.

Опис приготування:

Салат Анастасія має кілька різних варіацій. Одна з представлена ​​тут. При наявності всіх необхідних інгредієнтів це блюдо можна приготувати на швидку руку.

  • Куряче філе - 350 грам
  • Пекінська капуста - 1 штука
  • Морква по-корейськи - 200 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Грецькі горіхи - 50 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - 1 щіпка
салат
1. Рецепт приготування салату Анастасія досить простий. Для початку необхідно поставити варити куряче філе.
салат
2. Готове філе обсушити, остудити і нарізати невеликими шматочками. Можна розібрати на волокна, тоді м'ясо буде ще ніжніше.
салат
3. Пекінську капусту вимити і нашаткувати тонкими смужками.
салат
4. На сковороду покласти шматочок вершкового масла і розтопити. Збити віночком яйця з дрібкою солі. Вилити яйця на сковороду і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Потім омлет злегка остудити і нарізати тонкими смужками.
салат
5. У салатник змішати куряче філе, пекінську капусту і ячние млинці. Корейську моркву нарізати і додати в салат. Волоські горіхи можна злегка покришити або викласти в салат цілком. Заправити салат майонезом. Якщо майонез здається занадто жирним, можна замінити його на сметану. Салат Анастасія в домашніх умовах готовий. При подачі його можна прикрасити свіжою дрібно нарізаною зеленню.

Схожі рецепти