Салат «Анастасія»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі цікавий і швидкий в приготуванні салат "анастасія", рецепт якого прижився в нашому меню. Ця страва чудово підійде як для обіду, так і для вечері.
Салат Анастасія має кілька різних варіацій. Одна з представлена тут. При наявності всіх необхідних інгредієнтів це блюдо можна приготувати на швидку руку.
- Куряче філе - 350 грам
- Пекінська капуста - 1 штука
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Яйце - 3 штуки
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Майонез - 100 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. Рецепт приготування салату Анастасія досить простий. Для початку необхідно поставити варити куряче філе.
2. Готове філе обсушити, остудити і нарізати невеликими шматочками. Можна розібрати на волокна, тоді м'ясо буде ще ніжніше.
3. Пекінську капусту вимити і нашаткувати тонкими смужками.
4. На сковороду покласти шматочок вершкового масла і розтопити. Збити віночком яйця з дрібкою солі. Вилити яйця на сковороду і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Потім омлет злегка остудити і нарізати тонкими смужками.
5. У салатник змішати куряче філе, пекінську капусту і ячние млинці. Корейську моркву нарізати і додати в салат. Волоські горіхи можна злегка покришити або викласти в салат цілком. Заправити салат майонезом. Якщо майонез здається занадто жирним, можна замінити його на сметану. Салат Анастасія в домашніх умовах готовий. При подачі його можна прикрасити свіжою дрібно нарізаною зеленню.