Салат ажурний з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Салат пікантний з яскравим смаком. Завдяки дуже тонкої корейської моркви він ажурний і красивий.
Відваріть картоплю. Остудіть, почистіть і наріжте кубиками. Решта інгредієнти також нарізаємо кубиками. Все змішуємо в салатник і заправляємо майонезом з гірчицею. Якщо не хочете, гірчицю не додавайте. Салат ажурний з корейською морквою готовий!
- Морква по-корейськи - 50 грам
- Ковбаса копчена - 50 грам
- Картопля - 1-2 штук (одна велика картоплина або дві середні)
- Бринза або сирок плавлений - 50 грам
- Часник - 1 зубчик
- Гірчиця французька - 1 Чайна ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти і спеції. Картоплю відварити в мундирі до готовності, остудіть.
2. Картоплю очистити і нарізати кубиками дрібно.
3. Ковбасу нарізати кубиками або соломкою.
4. Сирок порізати кубиками.
5. З'єднуємо в салатник продукти. Додаємо майонез, гірчицю, сіль, спеції.
6. Перемішуємо. Наполягаємо салат 15 хвилин. Прикрашаємо зеленню, морквою і подаємо до столу.