Рулетики з баклажанів з морквою і часником
(покроковий рецепт з фото)
Барвисте і пікантне блюдо не тільки для святкового столу: доступні продукти роблять це блюдо повсякденним.
Для рулетиків приготуйте майонез з часником і спеціями. Баклажани порізати і обсмажити до готовності. На кожен! листочок! баклажана покладіть майонез з часником і морква, скрутіть в рулетик. Хай щастить!
- Баклажан - 2 штуки
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Майонез - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження баклажанів)
Підготуйте продукти.
Пропустіть часник через прес. Змішайте з майонезом, сіллю і улюбленими спеціями.
Баклажани промийте, відріжте у них хвостики. Наріжте баклажани пластинками товщиною 5-6 мм. Додати сіль, залиште на 10-15 хвилин. Після промокніть паперовим рушником, щоб прибрати вологу.
На рослинному маслі обсмажте баклажани до готовності.
"листочки" баклажанів змастіть часниковим майонезом, на край покладіть моркву по-корейськи.
Поверніть баклажани з начинкою в рулетики.
Рулетики з баклажанів готові! Смачного!