Рецепт Курячі рулетики з вершковим шпинатом і хрустким беконом фото

Курячі рулетики з вершковим шпинатом і хрустким беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Курка , Куряче філе , Бекон
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Дуже ароматні і смачні курячі ковбаски з беконом та шпинатом - просто смакота! Для цього рецепта вам знадобиться сливовий соус для подачі, рецепт його приготування ви можете знайти в інтернеті.

Опис приготування:

Особливість цих рулетиків в тому, що вам необхідно використовувати два види м'яса: куряче філе і сирокопчені бекон. Я рекомендую вам спробувати приготувати це блюдо з розмарином. Повірте, аромат і смак вийдуть просто неймовірними! М'ясо для таких рулетів необхідно відбити дуже тонко, а шпинат повинен зберегти весь свій сік після обробки. Якщо ви тонко відбили м'ясо, воно у вас прожарітся за 15 хвилин, запікати таке блюдо в духовці не буде необхідності.

  • Куряче філе - 170 грам
  • Бекон сирокопчені - 80 грам
  • Сир твердий - 55 грам
  • Шпинат - 60 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Розмарин - За смаком
  • Сіль - За смаком
курячі рулетики з вершковим шпинатом і хрустким беконом - фото крок 1
1. Дрібно наріжте шпинат, трохи припустите його на розігрітій сковороді на вершковому маслі, щоб він залишився зеленого кольору, ввібрав вершкове масло і не віддав сік.
курячі рулетики з вершковим шпинатом і хрустким беконом - фото крок 2
2. Розріжте куряче філе, відбийте його, відбивати потрібно тонко, тому не бійтеся перестаратися. Зверху на м'ясо викладіть шпинат, сіль его.
курячі рулетики з вершковим шпинатом і хрустким беконом - фото крок 3
3. Зверху викладіть натертий сир, закатати все в рулетик. Зверху викладіть розмарин, обмотайте рулетик беконом. На середньому вогні обсмажте трохи м'ясо, після чого накрийте рулетики кришкою.
курячі рулетики з вершковим шпинатом і хрустким беконом - фото крок 4
4. Смажте протягом 15 хвилин на середньому вогні, постійно перевертаючи. Смачного!

Схожі рецепти