Курячі рулетики з вершковим шпинатом і хрустким беконом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ароматні і смачні курячі ковбаски з беконом та шпинатом - просто смакота! Для цього рецепта вам знадобиться сливовий соус для подачі, рецепт його приготування ви можете знайти в інтернеті.
Особливість цих рулетиків в тому, що вам необхідно використовувати два види м'яса: куряче філе і сирокопчені бекон. Я рекомендую вам спробувати приготувати це блюдо з розмарином. Повірте, аромат і смак вийдуть просто неймовірними! М'ясо для таких рулетів необхідно відбити дуже тонко, а шпинат повинен зберегти весь свій сік після обробки. Якщо ви тонко відбили м'ясо, воно у вас прожарітся за 15 хвилин, запікати таке блюдо в духовці не буде необхідності.
- Куряче філе - 170 грам
- Бекон сирокопчені - 80 грам
- Сир твердий - 55 грам
- Шпинат - 60 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Розмарин - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Дрібно наріжте шпинат, трохи припустите його на розігрітій сковороді на вершковому маслі, щоб він залишився зеленого кольору, ввібрав вершкове масло і не віддав сік.
2. Розріжте куряче філе, відбийте його, відбивати потрібно тонко, тому не бійтеся перестаратися. Зверху на м'ясо викладіть шпинат, сіль его.
3. Зверху викладіть натертий сир, закатати все в рулетик. Зверху викладіть розмарин, обмотайте рулетик беконом. На середньому вогні обсмажте трохи м'ясо, після чого накрийте рулетики кришкою.
4. Смажте протягом 15 хвилин на середньому вогні, постійно перевертаючи. Смачного!