Гречка з чебрецем, хрустким цибулею і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо прекрасно підійде і як гарнір, і як самостійне блюдо. Дуже смачне, швидко в приготуванні. Якщо замінити вершкове масло на рослинну, то страва буде ще і пісним!
При приготуванні цього рецепта можна використовувати абсолютно будь-які гриби, але смачніше вийде з лісовими грибами. Якщо ж прибрати з рецепта сметану і вершкове масло, то вийде пісний варіант!
- Гречка - 1 Склянка
- Гриби - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Масло рослинне - 200 мілілітрів
- Чебрець - 4 штуки
- Сіль - За смаком
1. Гречку відварити до готовності, додайте олію.
2. Гриби наріжте.
3. Обсмажте з додаванням олії.
4. Додайте сметану і тушкуйте хвилин 10.
5. Додати сіль, додайте листочки чебрецю і тушкуйте хвилин 5.
6. Лук наріжте кубиком.
7. Обваляйте в борошні, змішаної з сіллю.
8. Обсмажте у великій кількості масла ...
9. До хрусткого стану.
10. Перемішайте гречку грибами. При подачі посипте смаженою цибулею.
Смачного!
Смачного!