Чай з чебрецем
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати чай з чебрецем. Це напій зі складним, яскравим смаком, який найкраще розкривається охолодженим. Він ідеально підійде для літніх вечорів.
Подавайте чай охолодженим. Замість імбиру в чай можна додати шматочки апельсина або яблука. В кінці чай можна підсолодити сиропом.
- Вода - 500 мілілітрів
- Чебрець - 10 грам
- Імбир - 15-20 грам
- Лимон - 1/4 штуки
- Чай чорний - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Чебрець помийте, покладіть на дно заварника.
Очистіть імбир від шкірки, наріжте кружальцями. Відріжте від лимона 2-3 кружечка. Перекладіть інгредієнти в чайник.
Залийте їх окропом так, щоб вони тільки покривали інгредієнти. Залиште на 5 хвилин.
Додайте чай в ситечко і повністю залийте чайник окропом. Залиште на 3-5 хвилин.
Чай з чебрецем готовий, смачного!