Рецепт Яловичина, запечена з гірчицею і чебрецем фото

Яловичина, запечена з гірчицею і чебрецем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Ця страва відмінно підходить для новорічного столу: його можна подати відразу після приготування в якості смачного "гарячого" . А після охолодження подамо його у нарізці, як закуску.

При приготуванні цієї страви не обов'язково використовувати чебрець: відмінно підходить сюди розмарин, шавлія або інші улюблені трави.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Гірчиця російська "тМ Махеев'" - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Чебрець, гілочки - 4 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
яловичина, запечена з гірчицею і чебрецем - фото крок 1
1. М'ясо помийте, обсушити.
яловичина, запечена з гірчицею і чебрецем - фото крок 2
2. Додати сіль, поперчіть за смаком.

Схожі рецепти