Рецепт Яловичина, запечена з гірчицею і чебрецем фото

Яловичина, запечена з гірчицею і чебрецем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Ця страва відмінно підходить для новорічного столу: його можна подати відразу після приготування в якості смачного"гарячого" . А після охолодження подамо його у нарізці, як закуску.

Опис приготування:

При приготуванні цієї страви не обов'язково використовувати чебрець: відмінно підходить сюди розмарин, шавлія або інші улюблені трави.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Гірчиця російська"ТМ Махеев'" - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Чебрець, гілочки - 4 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
яловичина, запечена з гірчицею і чебрецем - фото крок 1
1. М'ясо помийте, обсушити.
яловичина, запечена з гірчицею і чебрецем - фото крок 2
2. Додати сіль, поперчіть за смаком.
яловичина, запечена з гірчицею і чебрецем - фото крок 3
3. Змішайте російську гірчицю"ТМ Махеев'" , подрібнений часник і пару гілочок чебрецю.
яловичина, запечена з гірчицею і чебрецем - фото крок 4
4. М'ясо викладіть на великий шматок фольги і змастіть гірчичним соусом.
яловичина, запечена з гірчицею і чебрецем - фото крок 5
5. Загорніть м'ясо у фольгу і викладіть у форму. Залиште на годину.
яловичина, запечена з гірчицею і чебрецем - фото крок 6
6. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 1, 5 годину. Подавайте відразу або в охолодженому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти