Яловичина, запечена з гірчицею і чебрецем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Ця страва відмінно підходить для новорічного столу: його можна подати відразу після приготування в якості смачного"гарячого" . А після охолодження подамо його у нарізці, як закуску.
Опис приготування:
При приготуванні цієї страви не обов'язково використовувати чебрець: відмінно підходить сюди розмарин, шавлія або інші улюблені трави.
- Яловичина - 1 кілограм
- Гірчиця російська"ТМ Махеев'" - 4 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Чебрець, гілочки - 4 штуки
- Сіль, перець - За смаком
1. М'ясо помийте, обсушити.
2. Додати сіль, поперчіть за смаком.
3. Змішайте російську гірчицю"ТМ Махеев'" , подрібнений часник і пару гілочок чебрецю.
4. М'ясо викладіть на великий шматок фольги і змастіть гірчичним соусом.
5. Загорніть м'ясо у фольгу і викладіть у форму. Залиште на годину.
6. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 1, 5 годину. Подавайте відразу або в охолодженому вигляді. Смачного!