Яловичина з чорносливом і грибами

М'ясо завжди поєднувалося з сухофруктами. Адже саме слідкувати-кислий смак добре розкриває м'ясне блюдо. Тому є багато ідей з цими інгредієнтами, наприклад - яловичина з чорносливом і грибами.
опис приготування:
На цей раз ми розберемо з вами, як приготувати яловичину з чорносливом і грибами. звичайні, здавалося б продукти, але в новому баченні. святкове гаряче, яке ми будемо запікати в горщиках, можна ефектно подати до столу. Але можна готувати його і просто в будній день, адже воно дуже ситне і точно вгамує ваш голод.
- яловичина— 400 грам
- гливи— 300 грам
- Картопля— 2 штуки
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- чорнослив— 100 грам
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
- суміш перців— 1 Чайна ложка
- зелень— 0,5 пучка
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- Вершкове масло— 100 грам








Схожі рецепти

Яловичина з чорносливом і картоплею
Пропоную вашій увазі прекрасний рецепт ситного м'ясного блюда, приготованого в домашніх умовах. Це яловичина з чорносливом і картоплею. Готую її я в горщиках, м'ясо виходить чудовим! опис приготування: Цей рецепт дуже простий у виконанні, незважаючи на досить велику кількість інгредієнтів. Час...
читати далі
Яловичина з чорносливом і курагою
Яловичина з чорносливом, курагою і солодким перцем, тушкована в яблучному соку, — блюдо дуже цікаве на смак. Воно підійде і для святкового столу, і для щоденного. М'ясо виходить м'яке і соковите. опис приготування: Можна за цим рецептом приготувати і свинину. А для пікантності цілком доречно б...
читати далі
Яловичина з чорносливом тушкована
Обожнюю смак чорносливу. Він особливо цікавий в м'ясних стравах, надає їм смак копчення або серпанок. опис приготування: М'ясо нарізати кубиками, обсмажити на маслі в каструлі. Потім додати овочі і чорнослив. Гасити до готовності. яловичина, ošeek— 1 кілограм Цибуля ріпчаста— 2 штуки морква—...
читати далі
Яловичина з чорносливом в духовці
Яловичина з чорносливом запікається в духовці, виходить дуже гарне другу страву на звичайний або святкову вечерю. Крім м'яса і чорносливу, запікається моркву і ріпчасту цибулю. соковите, красиве блюдо! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування яловичини з чорносливом в ...
читати далі
Яловичина з чорносливом в горщику
У цій страві є відразу два секретних інгредієнта, які роблять його смак особливим: по перше, чорнослив, він додає м'ясу специфічний присмак і аромат, а друге — пиво, яке робить м'ясо м'яким. опис приготування: Якщо не звертати уваги на той, факт, що тут ми будемо використовувати пиво, то можна...
читати далі