Яловичина з чорносливом і грибами

Яловичина з чорносливом і грибами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
М'ясо завжди поєднувалося з сухофруктами. Адже саме слідкувати-кислий смак добре розкриває м'ясне блюдо. Тому є багато ідей з цими інгредієнтами, наприклад - яловичина з чорносливом і грибами.

опис приготування:

На цей раз ми розберемо з вами, як приготувати яловичину з чорносливом і грибами. звичайні, здавалося б продукти, але в новому баченні. святкове гаряче, яке ми будемо запікати в горщиках, можна ефектно подати до столу. Але можна готувати його і просто в будній день, адже воно дуже ситне і точно вгамує ваш голод.

  • яловичина— 400 грам
  • гливи— 300 грам
  • Картопля— 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • чорнослив— 100 грам
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • суміш перців— 1 Чайна ложка
  • зелень— 0,5 пучка
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Вершкове масло— 100 грам
Яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 1 М'ясо помийте і наріжте невеликими шматочками.

Яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 2 Картопля почистіть, помийте і наріжте кубиками. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями.

Яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 3 Гливи промийте і наріжте шматочками. Чорнослив розділіть на половинки. Зелень промийте і подрібніть.

Яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 4 Масло розігрійте на сковороді. Смажте в ньому м'ясо з цибулею протягом двох хвилин на максимальному вогні.

Яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 5 Потім збільште вогонь до середнього і додайте картоплю. смажте ще 4 хвилини, постійно помішуючи.

Яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 6 Потім додайте на сковороду томатну пасту, сіль і суміш перців. Перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.

Яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 7 Тепер візьміть горщики. У нижній частині вставки zažarku, потім - гриби, чорнослив, зелень, вершкове масло і соєвий соус.

Яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 8 Запікайте блюдо під кришкою в духовці при 180 градусах протягом 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти

Яловичина з чорносливом і картоплею

Яловичина з чорносливом і картоплею

Пропоную вашій увазі прекрасний рецепт ситного м'ясного блюда, приготованого в домашніх умовах. Це яловичина з чорносливом і картоплею. Готую її я в горщиках, м'ясо виходить чудовим! опис приготування: Цей рецепт дуже простий у виконанні, незважаючи на досить велику кількість інгредієнтів. Час...

читати далі
Яловичина з чорносливом і курагою

Яловичина з чорносливом і курагою

Яловичина з чорносливом, курагою і солодким перцем, тушкована в яблучному соку, — блюдо дуже цікаве на смак. Воно підійде і для святкового столу, і для щоденного. М'ясо виходить м'яке і соковите. опис приготування: Можна за цим рецептом приготувати і свинину. А для пікантності цілком доречно б...

читати далі
Яловичина з чорносливом тушкована

Яловичина з чорносливом тушкована

Обожнюю смак чорносливу. Він особливо цікавий в м'ясних стравах, надає їм смак копчення або серпанок. опис приготування: М'ясо нарізати кубиками, обсмажити на маслі в каструлі. Потім додати овочі і чорнослив. Гасити до готовності. яловичина, ošeek— 1 кілограм Цибуля ріпчаста— 2 штуки морква—...

читати далі
Яловичина з чорносливом в духовці

Яловичина з чорносливом в духовці

Яловичина з чорносливом запікається в духовці, виходить дуже гарне другу страву на звичайний або святкову вечерю. Крім м'яса і чорносливу, запікається моркву і ріпчасту цибулю. соковите, красиве блюдо! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування яловичини з чорносливом в ...

читати далі
Яловичина з чорносливом в горщику

Яловичина з чорносливом в горщику

У цій страві є відразу два секретних інгредієнта, які роблять його смак особливим: по перше, чорнослив, він додає м'ясу специфічний присмак і аромат, а друге — пиво, яке робить м'ясо м'яким. опис приготування: Якщо не звертати уваги на той, факт, що тут ми будемо використовувати пиво, то можна...

читати далі