Рецепт Яловичина з чорносливом і грибами фото

Яловичина з чорносливом і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

М'ясо завжди поєднувалося з сухофруктами. Адже саме слідкувати-кислий смак добре розкриває м'ясне блюдо. Тому є багато ідей з цими інгредієнтами, наприклад - яловичина з чорносливом і грибами.

Опис приготування:

На цей раз ми розберемо з вами, як приготувати яловичину з чорносливом і грибами. Звичайні, здавалося б продукти, але в новому баченні. Святкове гаряче, яке ми будемо запікати в горщиках, можна ефектно подати до столу. Але можна готувати його і просто в будній день, адже воно дуже ситне і точно вгамує ваш голод.

  • Яловичина - 400 грам
  • Гливи - 300 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Чорнослив - 100 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Суміш перців - 1 Чайна ложка
  • Зелень - 0, 5 пучка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 100 грам
яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 1
М'ясо помийте і наріжте невеликими шматочками.
яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 2
Картопля почистіть, помийте і наріжте кубиками. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями.
яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 3
Гливи промийте і наріжте шматочками. Чорнослив розділіть на половинки. Зелень промийте і подрібніть.
яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 4
Масло розігрійте на сковороді. Смажте в ньому м'ясо з цибулею протягом двох хвилин на максимальному вогні.
яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 5
Потім збільште вогонь до середнього і додайте картоплю. Смажте ще 4 хвилини, постійно помішуючи.
яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 6
Потім додайте на сковороду томатну пасту, сіль і суміш перців. Перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.
яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 7
Тепер візьміть горщики. У нижній частині вставки zažarku, потім - гриби, чорнослив, зелень, вершкове масло і соєвий соус.
яловичина з чорносливом і грибами - фото крок 8
Запікайте блюдо під кришкою в духовці при 180 градусах протягом 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти