Яловичина тушкована шматком

Яловичина тушкована шматком
Кількість порцій: 5 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Хочете згасити яловичину шматком? В такому випадку, цей рецепт яловичини тушкованої шматком — то, що вам потрібно. Робіть все за інструкцією — і яловичина вийде дуже ніжною, майже тане в роті!

опис приготування:

Одне з моїх найулюбленіших страв — це яловичина тушкована шматком за цим рецептом. Таку яловичину можна подавати і як гарячу страву, і як холодну закуску (якщо дати шматку охолонути і нарізати його). Яловичина виходить дивовижно ніжна. Спробуйте, цей рецепт дійсно хороший.

  • яловичина— 1 кілограм
  • Вершкове масло— 60 грам
  • Сало— 40 грам
  • Вино червоне— 1 Склянка
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • селера— 1 штука
  • гвоздика— 2 штуки
  • бульйон— 1 Склянка
  • Томатна паста— 1/2 склянки
  • помідори— 3 штуки
  • сіль, перець— За смаком
Яловичина тушкована шматком - фото крок 1 Шматок яловичини нашпигуйте шматочками сала.

Яловичина тушкована шматком - фото крок 2 У каструлі розтопіть масло і обсмажте шматок яловичини до утворення невеликої скоринки з усіх боків.

Яловичина тушкована шматком - фото крок 3 Коли м'ясо підрум'яниться, додайте в каструлю крупно нарізані овочі (цибуля, морква, селера і помідори), томатну пасту і спеції. Влийте вино і доведіть до кипіння.

Яловичина тушкована шматком - фото крок 4 додаємо бульйон. Накриваємо кришкою і тушкуємо 5-6 годин на повільному вогні. Якщо рідина буде випаровуватися, додавайте ще трохи бульйону або води.

Яловичина тушкована шматком - фото крок 5 Готовий шматок яловичини витягаємо з каструлі, а масу, що залишилася подрібнюємо блендером і подаємо як соус. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Яловичина, запечена шматком

Яловичина, запечена шматком

Таку яловичину можна подати як гаряче або ж подавати як холодну закуску у вигляді нарізки. Готується дуже просто, а виходить дуже ніжно і соковито. опис приготування: Любителі жирненького можуть аналогічним чином приготувати і свинячу шийку, — вийде щось типу буженини. Или свиную грудину, — ви...

читати далі
М'ясо в духовці шматком

М'ясо в духовці шматком

Даний рецепт стане ідеальним для тих, хто не може уявити своє меню без соковитого шматка м'яса. І це ще не все, адже до нього буде додано бекон, і смак вийде неймовірним. Перевірте це самі! опис приготування: Красиве і ситне блюдо прикрасить будь-який святковий стіл. Додайте до нього гарнір у ...

читати далі
М'ясо в мультиварці шматком

М'ясо в мультиварці шматком

Вам подобається запечене м'ясо! Так чому б не запекти його цілісним шматком у вашій мультиварці? М'ясо виходить дуже соковитим і неймовірно ароматним за рахунок прянощів і спецій! опис приготування: До вашої уваги класичний рецепт приготування м'яса в мультиварці шматком. Свинина запікається в...

читати далі
М'ясо, запечене шматком

М'ясо, запечене шматком

На святковий стіл, обід або вечерю рекомендую запекти апетитне і шалено ароматне м'ясо. мінімум зусиль, а в результаті у вас буде приголомшливе гаряче блюдо, яке оцінять і близькі, і гості. опис приготування: Представляю вам дивно простий варіант, як приготувати м'ясо, запечене шматком, в сумі...

читати далі
Свинина шматком в мультиварці

Свинина шматком в мультиварці

розповідаю, як приготувати свинину шматком в мультиварці. Виходить нічим не гірше класичної буженини, смачне і соковите м'ясо. Але найкраще подавати саме в томатному соусі, як я робила! опис приготування: взагалі, мені цей рецепт приготування свинини шматком в мультиварці подобається саме своє...

читати далі