Рецепт Яловичина шматком в мультиварці фото

Яловичина шматком в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви , Каррі
Кількість порцій: 8
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Це найпростіший і найсмачніший спосіб приготувати яловичину! !! Зробити її неймовірно легко, а за смаком це справжній делікатес! !!

Опис приготування:

Що може бути краще, ніж дістати з холодильника шматочок соковитої запеченої говядинки і відрізати від неї шматок! !! Для мене це краще ласощі на світі, тому я часто експериментую з різними способами її приготування і сьогодні я пропоную вам простий рецепт яловичини шматком в мультиварці. Це, мабуть, найлегший варіант, але завдяки мультиварці смак у такого м'яска виходить просто приголомшливий, адже з нею воно зовсім не пересушується, а виходить соковите і ніжне. Нам залишається тільки підібрати правильний маринад, і справа зроблена. У цьому рецепті приготування яловичини шматком в мультиварці ви знайдете відмінне поєднання простоти і легкості з чудовим смаком. Приступимо!

  • Яловичина - 900-1200 грам
  • Квас - 1 літр
  • Часник - 5-7 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - 1, 5-2 Ст. Ложки
  • Перець чорний горошком - 3-4 штук
  • Лист лавровий - 2-3 штук
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Трави провансу - За смаком
яловичина шматком в мультиварці - фото крок 1
Беремо наш гарний соковитий шматок м'яса і приступаємо до його маринування. Викладаємо яловичину в каструлю і заливаємо квасом, додаємо подрібнений часник, нарізану цибулю, сіль, перець горошком, лавровий лист, гвоздику і суміш трав Провансу. Перемішуємо все і залишаємо на пару годинок в холодильнику, а краще на ніч.
яловичина шматком в мультиварці - фото крок 2
Коли м'ясо гарненько промаринуется, витягаємо його з каструльки і ще раз гарненько натираємо травами Провансу і чорним меленим перцем. У мультиварку наливаємо невелику кількість рослинної олії і включаємо режим"Смаження" . Опускаємо м'ясо в мультиварку.
яловичина шматком в мультиварці - фото крок 3
Коли м'ясо підсмажиться з одного боку до легкого золотистого кольору, перевертаємо його на іншу сторону. Обсмажуємо яловичину з усіх боків.
яловичина шматком в мультиварці - фото крок 4
Тепер ми включаємо режим"Гасіння" і встановлюємо час 1, 5 годину. Закриваємо кришку і чекаємо, поки мультиварка зробить свою справу.
яловичина шматком в мультиварці - фото крок 5
Готове мяско виймаємо і чекаємо, поки воно охолоне. Потім перекладаємо його в холодильник і залишаємо там на 1-2 годину. Ось тепер його можна їсти. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти