Яловичина шматком в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Це найпростіший і найсмачніший спосіб приготувати яловичину! !! Зробити її неймовірно легко, а за смаком це справжній делікатес! !!
Що може бути краще, ніж дістати з холодильника шматочок соковитої запеченої говядинки і відрізати від неї шматок! !! Для мене це краще ласощі на світі, тому я часто експериментую з різними способами її приготування і сьогодні я пропоную вам простий рецепт яловичини шматком в мультиварці. Це, мабуть, найлегший варіант, але завдяки мультиварці смак у такого м'яска виходить просто приголомшливий, адже з нею воно зовсім не пересушується, а виходить соковите і ніжне. Нам залишається тільки підібрати правильний маринад, і справа зроблена. У цьому рецепті приготування яловичини шматком в мультиварці ви знайдете відмінне поєднання простоти і легкості з чудовим смаком. Приступимо!
- Яловичина - 900-1200 грам
- Квас - 1 літр
- Часник - 5-7 зубчиків
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Перець чорний горошком - 3-4 штук
- Лист лавровий - 2-3 штук
- Гвоздика - 2 штуки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Трави провансу - За смаком