Свинина шматком в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Розповідаю, як приготувати свинину шматком в мультиварці. Виходить нічим не гірше класичної буженини, смачне і соковите м'ясо. Але найкраще подавати саме в томатному соусі, як я робила!
Взагалі, мені цей рецепт приготування свинини шматком в мультиварці подобається саме своєю універсальністю. Якщо ви будете готувати без томатного соусу, - тоді просто в гірчично-медовому соусі випікайте, а якщо ж хочете подати м'ясо не шматком, а з соусом, - тоді через дві години м'ясо трохи подрібніть, додайте томатну пасту і трохи води. Виходить дуже смачно, хоч так, хоч так. Так що розповім, як зробити свинину шматком в мультиварці, а ви вже самі для себе вирішите, яким чином будете її запікати!
- Свинина - 1 кілограм
- Гірчичний - 4 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 5-6 Ст. Ложок
- Часник - 4 зубчики
- Спеції - За смаком
1. Свинину розморозимо, промиємо, обсушити. Робимо надрізи і фаршируємо часником. Натираємо весь шматок м'яса сіллю і перцем.
2. Тепер обмазуємо сумішшю з меду і гірчиці, і маринуємо хоча б годину.
3. Розміщуємо м'ясо в чашу мультиварки, і включаємо режим "випічка" протягом трьох годин. Через дві години додамо томатну пасту. А далі орієнтуємося на готовність м'яса. Можна додати трохи води.
4. Все готово! Приємного вам апетиту!