М'ясо в мультиварці шматком
(покроковий рецепт з фото)
Вам подобається запечене м'ясо! Так чому б не запекти його цілісним шматком у вашій мультиварці? М'ясо виходить дуже соковитим і неймовірно ароматним за рахунок прянощів і спецій!
До вашої уваги класичний рецепт приготування м'яса в мультиварці шматком. Свинина запікається в мультиварці великим кілограязикам шматком. Приправляється цілим букетом спецій і прянощів, за рахунок чого виходить дуже ароматною і ситної. Сподіваюся, у вас все вийде!
- Свинина - 1 кілограм (м'якоть)
- Гірчиця в зернах - 1 Чайна ложка
- Часник сушений гранульований - 1 Чайна ложка
- Паприка солодка мелена - 2 чайних ложки
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Суміш хмелі-сунелі - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
У тарілці змішайте всі сухі інгредієнти.
М'ясо промийте та висушіть. Натираємо м'ясо спеціями і залишаємо на 2 години в холодильнику.
Помістіть свинину в пакет для запікання і перекладіть в чашу мультиварки. Пакет перед запіканням необхідно проколоти кілька разів зубочисткою. Режим "випічка" 1 час.
У процесі приготування м'ясо треба кілька разів перевернути для рівномірного запікання.
Готово!
Смачного!